Elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi!

Elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi!
Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, son günlerde sıklıkla yaşanılan elektrik kesintileriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

HASTALARI OLUMSUZ ŞEKİLDE ETKİLEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, resmi sosyal medya hesabından elektrik kesintileriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Önal, “Kırıkkale’de yaşanan elektrik kesintisi birçok mahallede vatandaşlarımızı mağdur ediyor. Önceden haber verilmeyen, ne kadar süreceği belirtilmeyen bu kesinti en çok da kronik rahatsızlığı olan ve cihaza bağlı bulunan hastalarımızı etkiliyor.”

DOLAPLARDA BULUNAN ÜRÜNLER BOZULDU
“Şehrimizde hemen her gün yaşanan su kesintilerine bu kez de uzun süreli elektrik kesintisi eklendi. Birçok kent için yıllar önce sorun olmaktan çıkan bu durum Kırıkkale’mizde maalesef problem olmaya devam ediyor. Vatandaşımız bu kadarı da fazla diyor. Bazı vatandaşlar, dolaplardaki ürünlerin bozulduğundan bahsederken, özellikle makine kullanan hastaların sıkıntıları da kesinti nedeniyle artıyor, esnafımız ürünlerin bozulmasından korkuyor. Elektrik sorunun ne zaman çözüleceği konusunda şimdiye kadar hiçbir açıklama yapılmaması da oldukça düşündürücü. Vatandaşımız sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını bekliyor” dedi.

Haber: Burak Çalışkan  


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.