Ekmeğin içinden ip çıktı!

Kırıkkale’de son zamanlarda ekmeğin içinden çıkan çeşitli cisimler adeta vatandaşların sağlığının ne kadar ucuz olduğunu kanıtlar cinsten.

TEMİZ FIRINCILAR ZAN ALTINDA KALIYOR 
Kırıkkale’de gün geçmiyor ki ekmeğin içinden bir şey çıkma vakasıyla karşı karşıya kalınmasın. Yapılan bazı denetimler sonrası ekmek vakaları tam son buldu derken izmarit, poşet ve böcekten sonra bu kez de ekmeğin içerisinden ip çıktı. Vatandaşlar denetim yapılmıyor diye yetkililere seslenirken, işini gerçekten de temiz ve layıkıyla yapan fırıncılar ise bu durum karşısında adeta zan altında kalmış oluyor.

VİDEO İLE KAYIT ALTINA ALDI 
Kırıkkale’de son zamanlarda ekmeklerin içerisinden yabancı maddeler çıkmaya başladı. Geçtiğimiz ay bir fırından alınan ekmeğin içerisinden izmarit çıkmıştı. Hemen ardından ekmek içerisinden poşet çıktı. Geçtiğimiz günlerde ise ekmeğin içerisinden böcek çıktı. İnsanlar ‘bakalım bir dahaki sefere ne çıkacak?’ diye serzenişte bulunmaya başlamıştı ki, sorularının cevabı fazla gecikmedi. Bu kez de ekmeğin içerisinden ip çıktı. Gördüğü ip karşısında neye uğradığını şaşıran vatandaş, ipi ekmeğin içerisinden çıkardığı anları ise cep telefonu kamerası ile kaydetti. Ardı ardına yaşanan bu olaylar ise vatandaşlar arasında tepkilere neden oldu.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.