Ekinci’den haberimize açıklama

Ekinci’den haberimize açıklama
Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci’den ‘Soyutemiz, Gelecek Partisi’nden istifa etti’ haberine açıklama geldi. Ekinci açıklamasında, “Şahsın istifası oybirliği ile kabul edilmiştir” dedi.

“ALGI OLUŞMASINI ÖNLEMEK ADINA AÇIKLAMA YAPIYORUZ”
Gelecek Partisi Kırıkkale İl Teşkilatının Kurucu Üyelerinden olan Gökhan Soyutemiz partisinden istifa etmiş ve istifa gerekçesinin de il başkanının şahsi egoları ve kaprisleri olduğunu öne sürmüştü. Yaşanan durum karşısında Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci bir açıklama yaptı. Ekinci açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanı olarak, dün hakkımda gerçekle asla bağdaşmayan, asılsız iddialar öne sürülmüş olup, bu haberler karşısında Kırıkkale İl Teşkilatı olarak derin bir üzüntü ve şaşkınlık duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Kamuoyunda hem şahsım hem de teşkilatımız adına olumsuz bir algı oluşmasını önlemek maksadıyla, açıklama yapmak zaruretimiz hasıl olmuştur.”

“KENDİME RAKİP GÖRMEM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”
“Öncelikle, Partimizin tüm teşkilat kademelerinde gönüllülük ve liyakat esaslı olarak hareket etmekteyiz. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun layık gördüğü her görevi sürdürmekten onur duyarım. Bu sebeple kimseyi kendime rakip görmem söz konusu değildir.”

“SİYASİ İŞLER BAŞKANLIĞI GÖREV ATAMASI YOKTUR”
“Ayrıca, Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanlık Kurulu dün akşam saatlerinde gerçekleşen İl Yönetim Kurulu Toplantısında alınan resmi karar doğrultusunda oluşturulmuş olup, adı geçen şahsın Siyasi İşler Başkanlığı görev ataması yoktur.” 

“İSTİFASI OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLMİŞTİR”
“Gelecek Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı olarak birliğimize ve beraberliğimize karşı yapılan harekete karşı tavrımız, şahsın istifasını oybirliği ile kabul etmiş olmaktır. Ekibimizde Partimizin değerlerini benimsemiş, dürüst, ahlaklı, temiz siyaset yürütmek isteyen ve tek derdi memleket olan herkese yer vardır.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.