Eğitimin kalitesini daha da artıracağız 

Eğitimin kalitesini daha da artıracağız 
Kırıkkale’ye atanan ve görevine başlayan yeni Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, “Eğitim alanındaki tüm çalışmaların üzerine daha fazlasını inşa edeceğiz” dedi.

MÜDÜR TELEFONCU, GÖREVİNE BAŞLADI 
Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Öğretmene Hizmet Daire Başkanı iken Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü olarak atandıktan sonra kentteki görevine başlayan Hayati Telefoncu, mesaj yayımladı. Telefoncu, mesajında eğitim alanında yapılan tüm çalışmaların üzerine daha fazlasını inşa edeceklerini söyledi.

DEĞERLİ BİR VAZİFE EMANET EDİLDİ 
Eğitim ailesi olarak öğretmen ve okul yöneticilerinin gayretleri amaçlarına ulaşabileceklerini hatırlatan Telefoncu, şunları kaydetti: "Çok kıymetli meslektaşlarım, değerli Kırıkkaleliler; Sayın Bakanımızın takdir ve tensipleriyle 11.04.2022 tarihinde Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunuyorum. Hey şeyden önce köklü kültürü ve tarihi, eşsiz tabiatı ve güçlü insanıyla ülkemizin kadim şehri Kırıkkale'ye hizmet edecek olmanın heyecanını, bahtiyarlığını ve kıvancını yaşıyor; bizlere böylesine değerli bir vazifeyi emanet eden Sayın Milli Eğitim Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum.

BÜTÜN GÜCÜMÜZLE MÜCADELE EDECEĞİZ 
“Meslek hayatım boyunca öğretmen ve yönetici görevleriyle eğitimin her kademesinde hizmet üretmeye çalışan, bunu hayatının odağına konumlandıran bir eğitim neferi olarak Kırıkkale'mize eğitim alanında yapılan tüm çalışmaların üzerine daha fazlasını inşa ederek çağdaş bir anlayışla daha ileriye taşıyacak; bu konuda geleceğimiz mimarı çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek adına bütün gücümüzle mücadele edeceğiz.”

BAŞARI İÇİN BİRLİKTE GAYRET GÖSTERECEĞİZ 
“Hoşgörü ve anlayış içinde ortak akılla hareket ederek, ilimizin eğitim çıtasını daha yukarılara taşıyacağımıza inanıyorum. Amaçlarımıza ulaşabilmek elbette siz değerli öğretmen ve okul yöneticisi arkadaşlarımın gayreti sayesinde mümkün olacaktır. Bu konuda meslektaşlarımın her birinin aynı şuurda ve azimde olduğuna inancım tamdır. Eğitimin, memleketimizin en önemli meselelerinden biri olduğunu düşünerek, Sayın Bakanımızın ve Valimizin önderliğinde, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, basınımızın ve tüm hemşerilerimizin bu konudaki desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyorum. Kırıkkale'mizin eğitimine şimdiye kadar katkı sağlayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyor, başarılarımızı daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum."

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.