Eğitimin başarısı yükseliyor

Eğitimin başarısı yükseliyor
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, LGS sınavında Kırıkkale’de başarı elde eden, Özel Özgür kolejini ziyaret etti.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can beraberindeki İl genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl genel Meclis Başkan vekili Harun Oğuz ile birlikte geçtiğimiz günlerde LGS sınavında Kırıkkale’de başarı elde eden, Özel Özgür kolejini ziyaret etti. Burada Kırıkkale’de dereceye giren öğrencileri tebrik eden Milletvekili Can ayrıca okul yönetimini de tebrik etti.

BU EKİBİ VE ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDİYORUM

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de merakla beklenen LGS sonuçları açıklandı. Kırıkkale’de henüz açılması 1 yılı bulan Özgür Koleji öğrencisi Kırıkkale birincisi olmayı başardı. Bu bağlamda okulda eğitim öğretim gören 49 öğrenciden 35’i Fen Lisesine yerleştirilmeye hak kazandı. Eğitim kurumun başarısından ötürü Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Özgür Kolejini ve öğrencilerini ziyaret etti.

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

Can, Kırıkkale’nin eğitimde çıtasının yükseldiğini dikkat çekerek, “Türkiye’ye oranla Kırıkkale’de eğitime gerekli çalışmalar yapıldı, Türkiye standartlarına baktığımızda üst sıralardayız Başarı da adım adım geliyor inşallah, Devlete yatırım yapıldıkça özel eğitim kurumları da çıtayı yükseltiyor.  Eğitimde başarılı olmak için güçlü eğitim kadrosu kurmak gerekiyor öğrenciler ile iletişim kurmak için, bu manada bugün ziyaretini yaptığımız Özgür koleji, kurumları da başarılı Eğitim kadromuzu, öğrencilerimizi, okulun sahibini, velilerimizi tebrik ediyoruz.”

CAN MUHTEŞEM BİR BAŞARI VAR

Bu okulda bugün gördüğüm kadarıyla 1.ci öğrencimiz var, muhteşem bir başarı biz siyasiler olarak bu başarılardan gurur duyuyoruz. İnşallah Kırıkkale’mizin geleceğini bu gençlere emanet edeceğiz, memleketimizin geleceğini bu gençlere emanet edeceğiz. Yerli ve milli bu gençler Kırıkkale’miz için Türkiye için güzel işlere imza atacaklar. Bu manada bu ekibi, bu ekibe destek veren herkese, öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

KIRIKKALE’Yİ EN GÜZEL YERE TAŞIYACAĞIZ

Özgür Koleji Yetkilisi Meylin Alkanlı ise, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve beraberindeki il genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl genel meclis Başkan Vekili Harun Oğuz’un ziyaretinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, “Bu mutlu ve önemli günde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum, biz bugün burada tekrar söz veriyorum Kırıkkale’nin Başarısını en güzel yerlere hep birlikte taşıyacağız ekibimizle birlikte Kırıkkale’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Milletvekili Ramazan Can ziyaretin ardından Dereceye giren öğrencilere Hediyelerini takdim ettikten sonra Öğrenciler ve Velileri ile hatıra fotoğrafı çekindi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.