Eğitimde yeni bir bakış açısı MATBİR açıldı 

Eğitimde yeni bir bakış açısı MATBİR açıldı 
Kırıkkale’nin eğitim ve öğretim seviyesinin daha yüksek seviyelere çıkması amacıyla yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI 
Kırıkkale’de yıllardır eğitim sektöründe faaliyet gösteren Taki kaplan, yarınlar için hayallerine ve hedeflerine ulaşmak isteyen öğrenciler için yeni bir MATBİR Kurs Merkezi’ni vatandaşların hizmetine sundu. Zafer Caddesi Osmanağa Çarşısı Kat: 2 adresinde hizmet veren kurs merkezi düzenlenen görkemli törenle açıldı. Açılış törenine Kırıkkale Belediye başkanı Mehmet Saygılı, Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Cihan Sanlı , Ticaret Odası Başkanı Ahmet Varlı , Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Cebeci ,  Matbir Eğitim Kurumları Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Sevim, siyasi parti milletvekili adayları, parti temsilcileri, STK başkanları, eğitim camiası ve çok sayıda davetli katıldı


BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ 
Törende konuşma yapan MATBİR Kırıkkale Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Taki Kaplan, “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, çıktığımız her yolda yanımızda olan değerli dostlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Üst üste iki yıl Ankara birinciliği, Türkiye 3. ve 4.lüğü elde eden ve Türkiye çapında şubeleşen MATBİR Eğitim Kurumlarının çağımız vizyonuna uygun yeni eğitim anlayışıyla otuz yıllık bilgi birikimi ve tecrübemizi birleştirerek şehrimizin en iyi öğretmen kadrosuyla çıktığımız bu yolda nice başarılara imza atacağımıza olan inancımız tamdır.”

BU GÜVENİN KARŞILIĞINI VERECEĞİZ 
“Bugün burada gerçekleşen yoğunluk yıllardır verdiğimiz kaliteli eğitim öğretim hizmetinin yansımasıdır. Bu hizmet kalitesini her geçen gün daha yükseğe taşıyarak bize duyulan bu güvenin karşılığını vereceğiz. Adını sayamadığım sayısız kıymetli dostumuza katılımları için yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca çok istemelerine rağmen yoğun programları ve mazeretlerinden dolayı programa katılamayan ancak çiçek ve çelenk gönderen, arayarak, mesaj yazarak varlıklarını yanımızda hissettiren dostlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi. Açılış programının ardından kurs merkezinin terasında düzenlenen kokteyl programında misafirlere ikramlarda bulunuldu. Kurs binasını gezen katılımcılar merkezi konumdaki geniş ve ferah derslikleri, sesli - sessiz kütüphanesi ve etkinlik alanları bulunan kurs merkezine olan beğenilerini dile getirdi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.