Eğitimde bin TL değerinde indirim imkanı 

Eğitimde bin TL değerinde indirim imkanı 
Kişisel gelişim eğitimi alanında başarılı çalışmalara imza atan Özel Berat Doğan Kişisel Gelişim Kursu, KIR-DER üyelerine yönelik 1000 (bin) TL indirim imkanı sağlandı. 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Özel Berat Doğan Kişisel Gelişim Kursu, KIR-DER üyelerine yönelik 1000 (bin) TL indirim imkanı sağlamak amacıyla protokol imzalandı. Dernek Başkanı Zekeriye Yıldız ve Özel Berat Doğan Kişisel Gelişim Kursu Müdürü Berat Doğan tarafından anlaşma imzalandı. İndirim hakkında açıklamalarda bulunan Doğan, “Bu özel indirim 2022-2023 eğitim öğretim yılı için geçerlidir. 2. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm gruplarda öğrencinin kayıt olması durumunda
kayıt fiyatı üzerinden özel indirim uygulanacaktır. Dernek üyeleri indirimden yararlanabilmek için üyelik kartını kayıt esnasında kurs yetkililerine ibraz etmek zorundadır.”


ÇOCUKLARI VE TORUNLARI İÇİN GEÇERLİDİR
“Üyelik kartı olmayan üyelerin; dernek başkanlığınca verilen üyelik bildirimi ile de indirimden yararlanabileceklerdir. 23/09/2022 tarihinden önce kursumuza kayıt yaptırmış dernek üyelerinin öğrencileri bu indirimden yararlanamayacaktır. Özel indirim dernek üyelerinin çocukları ve torunları için geçerlidir. Bu protokol Özel Berat Doğan Olimpiyat Kişisel Gelişim Kursu ile Kırşehirliler Derneği(Kır-Der) arasında varılan ''özel indirim'' anlaşması için imza altına alınmıştır. Bu protokol ile aşağıda belirtilen şartlar üzerinde taraflar arasında anlaşma sağlanmış olup tüm kamuoyunu saygı ile duyurulur” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.