Efsane geri döndü

Efsane geri döndü
Koronavirüs pandemisi nedeniyle bir süredir tribünlerde yer alamayan Kırıkkalespor’un efsane taraftar grubu ‘Muhafızlar’ yeniden tribünlere döndü.

ULTRAS MUHAFIZLAR YENİDEN DÖNDÜ
2020 yılının ilk çeyreğinde başlayan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle ülkemizde, toplu kullanım alanlarına kısıtlamalar getirilmiş ve futbol maçlarının seyircisiz oynanması kararı alınmıştı. 2021 yılı itibariyle ise koronavirüs aşıları uygulanmaya başlamış ve getirilen yasaklar da sırasıyla gevşetilmişti. Geçtiğimiz Ağustos ayında alınan karar ile de stadyumlara, seyirci kapasitesinin yüzde 50’si kadar seyirci alınabileceği belirtilmişti. Tüm bu kararların ardından Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un efsane taraftar gurubu ‘Ultras Muhafızlar’ yeniden tribünlere döndü.

“KIRIKKALESPOR’A ŞAMPİYONLUK YOLUNDA DESTEK OLACAĞIZ”
Muhafızlar Taraftar Grubu Tribün Lideri Hüseyin Ulutel ise yeniden Kırıkkalespor tribünlerine kavuştukları için mutlu olduklarını belirterek, “Koronavirüs pandemisi nedeniyle bir süredir takımımızdan ayrıydık. Ancak şuan yeniden takımımızla birlikteyiz tribündeki yerimizi aldık. Kırıkkalespor’umuza şampiyonluk yolunda sonuna kadar destek olacağız.” dedi.


616ea4700a41b-muhafizlar (2).jpg

616ea4701b8e0-muhafizlar (1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.