Dünya şampiyonu Türkiye’yi temsil edecek

Dünya şampiyonu Türkiye’yi temsil edecek
İslami Dayanışma Spor Federasyonu (ISSF) tarafından 4 yılda bir düzenlenen ve İslam İşbirliği Teşkilatı’na (İTT) üye ülkelerin katıldığı çoklu spor organizasyonlarının 5.’si, Konya’da yapılacak.

İSLAM BİRLİĞİ TEŞKİLATI DÜZENLİYOR
Dünya Gençler Halter Şampiyonası’nda 324 kiloluk dereceleriyle iki kategoride de dünya şampiyonluğuna ulaşan Başaran Koleji öğrencisi Hakan Şükrü Kurnaz, İslami Dayanışma Spor Federasyonu (ISSF) tarafından 4 yılda bir düzenlenen ve İslam İşbirliği Teşkilatı’na (İTT) üye ülkelerin katıldığı çoklu spor organizasyonlarının 5.’si, Konya’da yapılacak olan yarışmada Türkiye’yi temsil edecek.

ÇEŞİTLİ BRANŞLARDA YARIŞMA YAPILACAK
İslami Dayanışma Oyunları’nın beşincisi 09 - 18 Ağustos 2022 tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek. Oyunlara Türkiye dahil 56 ülkeden yaklaşık 3 bin sporcunun katılımı bekleniyor. Atıcılık, atletizm, basketbol 3x3, bisiklet, bocce, cimnastik (artistik, aerobik, ritmik), eskrim, futbol, güreş, halter, hentbol, judo, karate, kick boks, masa tenisi, okçuluk, taekwondo, voleybol, yüzme, geleneksel okçuluk, para-atletizm, para-masa tenisi, para-okçuluk, para-yüzme ve çeşitli branşlarda yarışmalar yapılacak.

Haber: Ahmet Gökdemir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.