Dünya Kupası ne zaman başlıyor? 2022 Dünya Kupası nerede oynanacak?

Dünya Kupası ne zaman başlıyor? 2022 Dünya Kupası nerede oynanacak?
Milyonlarca futbolseverin merak ve heyecanla beklediği 2022 Dünya Kupası’na sayılı günler kaldı. 2022 Dünya Kupası ne zaman ve nerede oynanacak. Ronaldo ve Messi Dünya Kupası'na katılacak mı? İşte tüm deyatlar.

2022 DÜNYA KUPASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Dünyanın en önemli futbol organizasyonlarından biri olan Dünya Kupası, 2022 yılında da tüm futbolseverlerin ilgilisi üzerine çekmeyi başardı. Sabırsızlıkla beklenen organizasyon, 20 Kasım 2022 Pazar günü başlayacak. Tüm dünyanın yakından takip edeceği organizasyon 18 Aralık 2022 Pazar günü ise son bulacak.

2022 DÜNYA KUPASI NEREDE OYNANACAK?
2022 yılında 22. kez düzenlenecek olan Dünya Kupası’na Katar ev sahipliği yapacak. 2 Aralık 2010 yılında yapılan oylama sonucu Katar’da düzenlenmesi planlanan turnuvada maçlar, Katar’ın 5 farklı şehrinde ve toplamda 8 farklı stadyumda oynanacak. 2022 Dünya Kupası, Katar’ın ilk Dünya Kupası organizasyonu olacak. 

RONALDO VE MESSİ DÜNYA KUPASINDA OLACAK MI?
Dünyanın en iyi iki futbolcusu olarak gösterilen Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi ise Dünya Kupası’na farklı bir anlam katacak. Kariyerlerinin sonlarına yaklaşan futbolcular için 2022 Dünya Kupası’nın katılacakları son Dünya Kupası turnuvası olması bekleniyor. Hal böyle olunca turnuva futbolseverler için daha anlamlı hale geliyor. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.