Doğa yürüyüşünde buluştular

Doğa yürüyüşünde buluştular
Kırıkkale’nin piknik alanlarından biri olan kent ormanı bu hafta gençleri ağırladı. Yaklaşık 70 kişiden oluşan grup, kent ormanın da yürüyüş yaptıktan sonra halat çekme oyunu ve futbol oynayarak doyasıya eğlendiler.

Kırıkkale’nin piknik alanlarından biri olan kent ormanı bu hafta gençleri ağırladı. Yaklaşık 70 kişiden oluşan grup, kent ormanın da yürüyüş yaptıktan sonra halat çekme oyunu ve futbol oynayarak doyasıya eğlendiler.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, genç Kızılay Kırıkkale Şubesi ve Yeşilay Kırıkkale Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğine ilgi yoğundu. Türk Kızılay Kırıkkale şubesi, genç Kızılay Kırıkkale şubesi ve Yeşilay Kırıkkale şubesi ortaklaşa düzenlemiş olduğu etkenlikler tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale’nin merkez caddelerinde bisiklet turu gerçekleştiren Yeşilay Kırıkkale şubesi, Türk Kızılay Kırıkkale şubesi ve genç Kızılay Kırıkkale şubesi bu hafta da ‘’doğa yürüyüşü’’ etkinliği düzenledi. Etkinliğe Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler, Yeşilay Kırıkkale şube başkanı Muhammet Erkam İşler, Genç Kızılay Kırıkkale şube başkanı Şükrü Şahin ve gönüllüler katıldı.

GENÇLER DOYASIYA EĞLENDİ

Yaklaşık 70 kişiden oluşan grup, kent ormanın da yürüyüş yaptıktan sonra halat çekme oyunu ve futbol oynayarak doyasıya eğlendiler. Yeşilay Kırıkkale Şube Başkanı Muhammet Erkam İşler gençlere doğanın korunması, doğanın temiz tutulması, alkol bağımlılığı, sigara bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı, internet bağımlılığı gibi bağımlılık konularında  gençleri bilgilendirdi. İşler gençlerin bu gibi faaliyetlere katılımın önemine değinerek “Bu hafta genç Kızılay Kırıkkale ve Yeşilay Kırıkkale şubesi ile düzenlemiş olduğumuz ‘’doğa yürüyüşü’’ etkinliğimize katılım güzeldi. Yaklaşık 70 gencimiz katılım sağladı. Türk Kızılay Kırıkkale şubesi olarak Kırıkkale de yaşayan dezavantajlı ailelere maddi konularda sahip çıkıyoruz ve aynı zamanda bu ailelerin çocuklarına sahip çıkacağız’’

TEHLİKELERDEN KORUMAK VAZİFEMİZ

Türk Kızılay Şube Başkanı Mustafa İşler aynı zamanda “Gençler ülkemizin geleceği. Geleceğimizi, gençlerimizi her türlü tehlikeden korumak vazifemizdir. Bağımlılık gibi tehlikelere en çok maruz kalan dezavantajlı ailelerimizin çocukları bu gibi faaliyetlere katılım sağlayarak onları bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Türk Kızılay Kırıkkale şubesi, genç Kızılay Kırıkkale şubesi olarak Kırıkkale’de bu gibi faaliyetlerin artarak devam edeceği ve çok güzel projelerimizin yolda olduğunun müjdesini veriyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.