Devlet adabı Yahşihan’a gelecek

Devlet adabı Yahşihan’a gelecek
31 Mart 2019 mahalli idareler seçimi sonrası ilçe halkının oylarını alarak Yahşihan Belediye Başkanı seçilen Osman Türkyılmaz, ilçeye yönelik hizmetlerine hızlı başladı. Türkyılmaz, “Yahşihan’da herkes mutlu olacak. Devlet adabı, devlet disiplini Yahşihan’a gelecek” dedi.

31 Mart 2019 mahalli idareler seçimi sonrası ilçe halkının oylarını alarak Yahşihan Belediye Başkanı seçilen Osman Türkyılmaz, ilçeye yönelik hizmetlerine hızlı başladı. Türkyılmaz, “Yahşihan’da herkes mutlu olacak. Devlet adabı, devlet disiplini Yahşihan’a gelecek” dedi.

ÇİÇEK YERİNE SOKAK HAYVANLARINA YEM

Başkanlık görevine gelmesiyle birlikte tebrik için gönderilecek olan çiçekler yerine, sokakta bulunan hayvanlar için yem alınması talebiyle farkındalık oluşturan Başkan Türyılmaz, bu davranışıyla da halkın takdirini topladı. Sokaklarda yaşayan hayvanları unutmadıkları mesajını veren Türkyılmaz, “Soğuk ve sıcak havalarda sokakta yaşayan hayvanlarımızı aç ve susuz bırakmamak için gereken çaba ve gayretimiz gösteriyoruz” dedi.

KİŞİYE DEĞİL, HALKA HİZMET EDECEĞİZ

Türkyılmaz, göreve gelmesiyle birlikte yaptıkları bazı çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi; “

Bizler göreve geldik ve ilk öne personel analizi yaptık. İşe gelmeyen personel arkadaşlar vardı. Bunların iş haddine son vermekle başladık. Şuanda personel reformumuz ilerliyor. Zabıta arkadaşları çoğalttık. Üniversite bölgesindeyiz. Her yerde devlet adabını yerleştirmeye çalışacağız. Bizim hedefimiz, bir devlet kurumu olduğumuzu ve bir devlet adabını, disiplinini herkesin bilmesi lazım.   Biz şunu yapacağız kişiye değil, halka hizmet edeceğiz. Oy vermiş vermemiş değil, herkese yönelik hizmet edeceğiz.”

YAHŞİHAN’A GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ

“Önümüz artık bahar. 1 Mayıs’a kadar misafirlerimizi kabul edeceğiz daha sonra da kamuoyuna duyuracağız. 1 Mayıs sonrası hayırlı olsun ziyaretlerini tamamlayarak sahaya çıkacağız. Vatandaş hizmet bekliyor. İnsanlarımız o kadar mutlu oluyor ki. Onlara dokunmak, onların derdini dinleyip onların yanında olduklarını hissettirmek dahi çok mutlu ediyor. Önemli olan kalp kapılarını açabilmek. Çok güzel bir Yahşihan göreceğiz. Yahşihan’da şundan eminim. Mutlu insanlar olacak.”

HER MAHALLEDE BELEDİYE ÇALIŞANI OLACAK

“Belediye çalışanları şuanda bir anket yapılsın ilk günde geldiğimde benden hoşlanmıyorlardı. Ama bugün gidelim memnunluk anketi yapalım yüzde 90’ın altına gelirse bırakırım bu işi. O kadar mutlular ki. Yapılan çalışmaları gördükten sonra işçilerimiz evet bizde böyle birini istiyorduk diyorlar. Her mahallede belediye temsilcimiz olacak ve her mahallede hizmet yapmaya yönelik en az 5 çalışanımız olacak. Sokaklar temiz olacak, caddeler temiz olacak. Borçlu bir belediye çok borcu var mı hayır. Ama belediyeye girmesi gereken paralar dışarda kalmış. Onların tespitini yaptık. Şundan herkes emin olsun ki devlet adabı, devlet disiplini Yahşihan’a gelecek” dedi.

Kaynak: İL gazetesi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.