Depremzedelerin yaralarını, örgüyle saracaklar 

Yüreği vatan sevgisiyle yanıp tutuşan, elleri emek ve nasır tutan bozkır toprakların, şehitler diyarının anaları, Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman’ın çağrısıyla örgü başına geçti.

BOZKIR TOPRAKLARIN, ŞEHİTLER DİYARININ ANALARI, DEPREM BÖLGESİNDE VATANDAŞLARIN ÜŞÜMEMESİ İÇİN SİNERJİ’NİN ÖNCÜLÜĞÜNDE ÖRGÜ BAŞINA GEÇTİ 

 

İP BİZDEN ATKI VE BERE ÖRMEK SİZDEN
Silah ve savunma sanayi alanında önemli çalışmalara imza atan ve Kahramanmaraş merkezli depremin meydana gelmesiyle birlikte ekipleriyle birlikte bölgeye intikal eden Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, tekrardan deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Kırıkkale’de 'İp bizden atkı ve bere örmek sizden' adı altında bir kampanya başlattı. Duman’ın başlattığı bu kampanya, soğuk havada depremzedelerin bu durumuna kayıtsız kalamayan yüzlerce kadın tarafından kısa süre içerisine karşılık buldu. Kadınlar, Kahramanmaraş merkezli 10 il genelini etkileyen depremde yara alan aileler için atkı ve bere örmek amacıyla bir araya geldi. 

İSTER EVDE, İSTER OFİSTE ÖR 
Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş’ye ait olan Yenidoğan Mahallesi Menderes Caddesi No: 34'te (Uygun AVM) karşısında ayarlanan bir ofiste buluşan kadınlar örgüleriyle yürekleri ısıtacaklar. Evlerinde örüp destek sağlamak isteyen kadınlara ise gerekli malzeme desteği de sağlanacak. Örgüler belirli bir sayıya ulaştıktan sonra deprem bölgesine ulaştırılacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sinerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, “Deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımız için elimizden gelen her türlü çaba ve gayreti göstermenin mücadelesi içerisindeyiz” dedi.

DUMAN: “HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”
Depremin olduğu andan itibaren bölgede imkanlar dahilinde gerekli yardımları yaptıklarını vurgulayan Duman, “Ekibimizle birlikte Sinerji ailesi olarak Kırıkkale’den depremin ilk olduğu andan itibaren bölgeye hareket ettik. O felaketi, o kıyameti bizzat yerinde gördük. Götürmüş olduğumuz yardım 3-4 saat içerisinde bitti. Daha sonra firmamızla iletişime geçerek tekraren yardım istedik. İlk gün yardımların ulaşmadığı insanları gördük ve gerekli tedarik malzemelerini edinmiş olduk. Aşevi kurduk, dördüncü tırımızla birlikte iş makinelerimizle birlikte yardım faaliyetlerine katıldık. En büyük eksiklik, barınmanın ötesinde giyinme konusunda sorunlar yaşandı. Bizimde aklımıza böyle bir şey başlatmak geldi.  Buradaki kadınlarımız sevgiyle ördükleri bu atkı ve bereler ile yürekleri ısıtacaklar. Allah herkesten razı olsun” dedi.Yardımlara iş insanı Adnan Duman’ın eşi Halkla İlişkiler Müdürü Didem Duman’da destek verdi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.