Depremzede Aysima’ya doğum günü sürprizi 

Depremzede Aysima’ya doğum günü sürprizi 
Kahramanmaraş merkez üslü depremde enkaz altından kurtarılan Aysima’nın 3. yaş günü kutlamasını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı çadır kentte yaptı.

ÇADIR KENTTE KUTLADI
6 Şubat gecesi yaşanan, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremin yaraları el birliği ile sarılmaya çalışılıyor. Asrın felaketi olarak geçen depremden etkilenen vatandaşlar kurulan çadır kentlere yerleştiriliyor. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yürütülen çalışmaları koordine eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da, burada kurulan çadır kentte vatandaşları ziyaret ettiği esnada 6 Şubatta doğum günü olan Aysima ile tanıştı. Aysima’nın enkazdan kurtuluşunu dinleyen Başkan Saygılı, aynı gün Aysima’nın da doğum günü olduğunu öğrendi. Doğum günü kutlayamadığı için üzgün olan Aysima’nın yaş pasta isteğini, Başkan Saygılı sürpriz yaparak çadır kentte gerçekleştirdi.

YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ
Çadır kente Aysima’nın en sevdiği çizgi filim karakterli yaş pasta ile giden Başkan Saygılı Aysima’nın 3. Yaş günü kutladı. Başkan Saygılı “Asrın felaketini yaşıyoruz. Bu felaketin yaralarını da milletçe birlikte sarıyoruz. Çadır kente yerleştirdiğimiz Aysima’nın ailesi deprem günün Aysima’nın doğum günü olduğunu. Aysima’nın da doğum günü kutalayamamış olmasının üzüntüsünü yaşadığını öğrendik. Bizden annesi en sevdiği çizgi filim karakterli yaş pasta istedi. Bize buraya gelen yardım araçları ile getirttiğimiz pasta ile Aysima’nın doğum gününü kutladık. Acıların içinde bir nebze yüz güldüre bildiysek ne mutlu bizler” ifadesini kullandı. Aysima’nın ailesi de başkan Saygılı’ya sürpriz doğum günü için teşekkür etti. 

Haber: Burak Çalışkan 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.