Delice’ye çağ atlatacak

Delice’ye çağ atlatacak
Mevcut Delice Belediye Başkanı ve Delice Belediye Başkan Adayı Turgut Özdem, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

AK PARTİ DELİCE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GENÇ BAŞKAN YENİ DELİCE

Delice ilçe merkezinde gerçekleştirilen mevcut Delice Belediye Başkanı ve AK Parti Delici Belediye Başkan Adayı Turgut Özdem’in seçim bürosu açılışına Deliceliler yoğun katılım sağlarken, Belediye Başkanı Özdem, hemşerileri ile tek tek kucaklaştı. Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan AK Parti Delice seçim bürosu açılışında konuşma yapan AK Parti Delice İlçe Başkanı Hüseyin Uluğ “5 yıl önce hizmet için çıktığımız bu davada genç başkan yeni Delice sloganı ile başladık, genç başkanımızın dinamik, dürüstlüğü ile ilçemize kattıkları malumdur. Yeni bir çalışma arkadaşları ile yoluna devam edecektir” dedi.

SİZLERE NE YAPSAK AZ

Gerçekleştirilen açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Turgut Özdem, “2014 yılında da bu alandaydık ve sizler bizi yine 2014 yılında olduğu yalnız bırakmadınız. Değerli meclis üyelerimizle birlikte sizlerden oy istemiştik sizlerin sayesinde Belediye Başkanı oldum. Bu ekip birçok hizmet yaptı, tek tek saysak bile sizlere yapılan hizmetler boş kalır. Meclis üyelerimiz hiçbir zaman nefsi düşünmediler, bu nefis meselesi değil, sizler için hizmet ettiler. Listeye girmiş ya da girmemiş, hiçbir kimsenin kimseden üstünlüğü yok. Seçilmedim diye nefsi düşünenler veya ikilik yaratmaya çalışanlar var ise onlara da bu yolun yanlış olduğunu söylüyorum” ifadelerini kullandı.

5 YILLIK HİZMETLER

Başkan Özdem yaptığı konuşmanın devamında ise, “2014 yılında sizden müsaade istedik ekibimizle ilçemize hizmet etmek için bu yola çıktık. O gün bizi bu görece laik gördünüz. Biz Allah’tan sizlere mahcup olmamak için dua ettik. İnşallah yeni dönemde de yaptığımız hizmetlerin devamını yapacağız. 5 yılda verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik. Belediye garajımızda yeni araçlarımızla hizmetindeyiz. Delice Meslek Yüksekokulumuzda okuyan öğrencilerimiz biz geldiğimizde zor durumlardaydı ve farklı yerlerde kalıyorlardı. 70 kişilik bir misafirhane yaparak her ihtiyaçlarını giderecekleri bir misafirhanemiz var. 14 kilometre yapılmıştı bizden önce. Bizde bunun üzerine yağmur sularından kurtardık her taraf tertemiz”

PIRIL PIRIL PARKLAR YAPILDI

Özdem, “Çocuklarımızın eğleneceği, bir parkımız yoktu. Şimdi pırıl pırıl parklarımız var. Biraz sonra sohbet evimizin açılışını yapacağız. İmar planları revize ederek itilafları ortadan kaldırdık. Kimseyi ayırt etmeden yaptık. İcralar vardı, biz göreve gelince bu icraları kaldırarak tapuları kazandık. İnşallah kendi fidelerimizi kendimiz üretip kazanç sağlayacağız. 300 tonluk bir sulama alanı yapıldı. İlçemizde bulunan kamu kurum kurumlarımız bizden ne istedilerse yok demeden yaptık. Bize gelen hangi muhtarımız geldiyse yardımda bulunduk. Tanıtım festivallere devam ettik. Kültür gezilerimizi devam ettiriyoruz. Kadınları bitirdik şu andan itibaren de erkekleri götürmeye başlayacağız” dedi.

EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ

İl Başkanı Nuh Dağdelen ise yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Delice’de çok kıymetli işler yaptı.  Sizlerin isteği ile Belediye Başkanı adayı yaptık. Sizlerde 31 Mart’ta sizler tekrar belediye başkanı yapacaksınız. Delice ilçesi Türkiye’de en yüksek oy alan ilçe olarak Cumhurbaşkanımızın önüne gidecektir. Doğal gazdan bahsetti başkanımız. Türkiye’de en yüksek oy alan ilçe olarak milletvekilimizin elini de güçlendirerek ilçemize doğal gazı getirecektir. Çok güzel hizmetler yaptı, bundan sonraki 5 yılda da Delice’ye çağ atlatacaktır” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK HİZMETLER YAPTI

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise yaptığı konuşmada, “Delicemiz şirin bir ilçemiz. Biz hep birlikte bir aileyiz. Delice Türkiye’ye örnek olacak bir ilçe. Alevi kardeşlerimiz var, Sünni kardeşlerimiz var, Kürt kardeşlerimiz var. Belediye başkanımız kimseyi ayırt etmeden hizmetler yapmış. Allah Delice’ye bir çivi çakandan razı olsun. Genç bir kardeşimiz belediye başkanı olmak için AK Parti’den aday adayı oldu ama aday gösterilmedi. Gitti başka bir Parti’den aday oldu ve seçimi kazandı. AK Parti güçlü olmasına rağmen, güçlü AK Parti adayına rağmen seçimi kazandı ve belediye başkanı oldu. Daha sonra AK Parti’ye dahil oldu. Bizde yakından izlediğimiz pırıl pırıl genç bir kardeşimiz. Demek ki Delice’de sevilen birisi, gençliğin verdiği bir dinamizm var. Bu dinamizm mi hizmet için kullanmak önemli. Turgut Başkan Delice için ve Kırıkkale için büyük bir kazanımdır” dedi.

KATILIM YÜKSEK OLDU

AK Parti Belediye Başkan Adayı Turgut Özdem’in seçim bürosu açılışına AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, AK Parti Gençlik Kılları Başkanı Emre Altunçanak, AK Parti il ilçe yöneticileri ve  çok sayıda Delice’li vatandaş katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.