Dağdelen’den Gazetecilere tebrik

Dağdelen’den Gazetecilere tebrik
10 Ocak için kutlama mesajı yayınladı

“Basın’ın rolü asla unutulmamalıdır”


AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazeteciler için bir mesaj yayınladı ve tüm gazetecilerin bu anlamlı ve özel gününü kutladı.


ETKİN BİR ROLÜ VARDIR
Gazeteciler mesleğinin özveri ve çok özen gerektiren ulvi bir meslek olduğuna işaret eden Başkan Dağdelen, “Milletimizin ortak sesi, kamuoyunun vicdanı ve bilgi akışının en önemli unsurları olan Gazetecilerimiz ve Gazetecilik mesleği bizim için çok değerlidir. Özellikle kamuoyunun doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde basın mensuplarına çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu kapsamda Ülkemizde, bölgemizde ve İlimizdeki gelişmelerin doğru şekilde algılanıp yorumlanması ve halkımızın bilgilendirilmesinde ulusal ve yerel basının etkin bir rolü olduğu asla unutulmamalıdır. 

KATKI SUNMAKTADIRLAR
İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen, vatandaş ile yönetim arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman olmaktadırlar. Basın, günümüzde internet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiş, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşmıştır. Her geçen gün biraz  daha büyüyen ve gelişen yapısıyla basın camiası, ilimizin, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ve projelerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de büyük ölçüde katkı sunmaktadır.

GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
Gazetecilik mesleği bu ulvi vazifesinin yanında tam anlamıyla özveri gerektiren de bir meslek dalıdır. Bu vesileyle, İlimizde halkımızın gözü kulağı olan, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile görev yapan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyorum.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.