Dağdelen, aday adaylığını açıkladı 

AK Parti eski İl Başkanı Nuh Dağdelen, 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği seçimi kapsamında aday adaylığını açıkladı.

PARTİMİZİN İÇERİSİNDE HEP BULUNDUK
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale eski İl Başkanı Nuh Dağdelen, aday adaylığını açıkladı. Dağdelen, parti binasında gerçekleştirdiği toplantıyla başvurusunu yaptı. 'gazetekale.com' Birlik ve beraberlik mesajı veren Dağdelen, “Biz partimiz kurulduğundan beri 2001'den beri bu camianın içerisinde bu partinin bir neferi olarak siyasi yaşantımıza devam ediyoruz. AK Parti kurulduğunda merkez ilçe yedek yönetim kurulu üyeliği, 2006 yılında il başkanlığı, sonra 2017 yılında tekrar il başkanlığı süreciyle birlikte farklı görevler içerisinde partimizin içerisinde hep bulunduk” dedi.

DAVAMIZDAN ASLA VAZGEÇMEDİK 
Dağdelen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Davamızdan asla vazgeçmedik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan bağlılığımız ve sadakatimizden asla ödün vermedik. Çünkü biz gerçekten Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye güveniyoruz. Ülkemizin kalkınması, şehrimiz Kırıkkale özelinde büyümesi ve gelişmesi Allah'a çok şükür göğsümüzü kabarttı.  Bu parti içerisinde yüzümüzün akıyla anlımız açık şekilde siyaset yaptık. Bize bu imkanı Cumhurbaşkanımız ve kıymetli temsilcilerimiz bu gücü verdiler ve yaşattılar.”

KIRIKKALE İÇİN HAYAL ETTİĞİMİZ İŞLER VAR 
“Şimdi Allah izin verirse, 20-21 yıllık bir AK Parti siyasi tecrübesinden sonra bu dönem milletvekili aday adayı olduk. Allah bizlere milletvekili olmayı nasip ederse Kırıkkale'ye ilişkin arzu ettiğimiz ve hayal ettiğimiz işler var. Milletvekili sıfatıyla bu hizmetleri çok daha iyi şekilde yapmak gerçekleştirmek istiyoruz bunun arzusundayız. Deprem felaketi oldu, hepimiz çok üzgünüz. Şimdi bu süreç içerisinde de birlik ve beraberliğin hat safhada olması gereken günlerdeyiz. Dün olduğu gibi bugünde liderimiz ve davamızın yanında sapa sağlam siyasi faaliyetlerimize devam edeceğiz.” 

PARTİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ 
“Görev almamız ya da alamamamızın bir önemi yok. Bizim için dava muvaffak olduktan sonra bizim yerimizin nerede olduğunun hiçbir kıymeti yok. Ben sizlerden istirham ediyorum önümüzdeki seçim için bugünden itibaren başlayarak bütün gücümüzle birlikte elimizden geleni yapalım partimiz için birlik ve beraberliği en üst seviyede tutmamız gerekiyor. Bu süreç içerisinde birlik ve beraberliğimizi bozmazsak inanıyorum ki yine bu seçimde 14 Mayıs’ta Kırıkkale’de üç tane AK Parti’nin milletvekili olabileceğine yürekten inanıyorum. Samimiyetle ve gayretle mücadele edelim Allah yardımcımız olsun. “

ALNIMIZI ÖNE EĞECEK BİR ŞEY YAPMADIK
“Allah bana bu görevi nasip ederse bu şehirden taşınmayacağım. Ben bu şehirde yaşıyorum, bu şehrin insanıyım. Evim burada her şeyim burada. Ailem burada şehrimle ilgili sıkıntım yok. Yıllardır burada siyaset yaparım alnımızı öne eğecek bir şey yapmadık çok şükür. İl  başkanıyken başlayıp kısmen gerçekleştirdiğimiz işler var. O işlerin daha da gelişmesi için Kırıkkale’yi çok daha iyi temsil edeceğimize Kırıkkale’yi çok daha iyi yatırımlarla buluşturacağımıza inanıyorum Kırıkkale’ye faydalı olacağımıza düşünüyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.