Çözüm Koleji öğrencileri Sevgi ve mutluluğu paylaştı

Çözüm Koleji öğrencileri Sevgi ve mutluluğu paylaştı
Kırıkkale’de eğitim ve öğretim alanına renk katan Çözüm Koleji, farkındalık oluşturmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal, kültürel, spor ve Ramazan Ayı’nda paylaşmaya duygusuyla hareket eden Çözüm Koleji, ‘Çözümde bir çocuk yetişir, gelecek değişir’ sloganıyla yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kırıkkale’de eğitim ve öğretim alanına renk katan Çözüm Koleji, farkındalık oluşturmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal, kültürel, spor ve Ramazan Ayı’nda paylaşmaya duygusuyla hareket eden Çözüm Koleji,  ‘Çözümde bir çocuk yetişir, gelecek değişir’ sloganıyla yolunda emin adımlarla ilerliyor.

EĞİTİMDE YOL GÖSTERİCİ

Eğitim ve öğretim alanında çeşitli çalışmalara imza atan Çözüm Koleji, Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinin öğrencilere en iyi şekilde yansıtılması amacıyla etkinliklerini sürdürüyor. Kolejde bulunan sosyal yardımlaşma kulübü öğrencileri, kardeş okul öğrencileriyle sevgiyi, kardeşliği ve mutluluğu paylaşmanın hazzına vardılar. Yapılan faaliyetler hakkında açıklamalarda bulunan Çözüm Koleji kurucusu Hidayet Altundal,” Çözüm Koleji Kırıkkale’de eğitim ve öğretime renk katmış her alanda yarattığı güçlü rekabetle eğitimde yol gösterici olmuştur.” dedi.

ÖRNEK OLMA YOLUNDA İLERLEMEKTE

Altundal, şu ifadelere yer verdi;”Bilgide, sanatta, sporda ve birçok farklı alanda yaptığı çalışmalarda Kırıkkale’nin en çok konuşulan koleji olmuştur. Liseler arası bilgi yarışmasında il birinciliği, okçulukta, akıl oyunlarında elde ettiği il birincilikleri, sporun birçok alanında elde edilen dereceler gençlerin akademik başarı yanında yeteneklerinin de beslenmesine yönelik örneklerdir. Müzik alanında düzenlenen şarkı yarışması, açılan sanat galerileri öğrencilerin mutlu olması adına önemli etkinliklerdir. ‘Çözümde bir çocuk yetişir, gelecek değişir.’ Felsefesiyle mutlu bireyler yetiştirmek adına çalışmalar yapan Çözüm Koleji birçok konuda örnek olma yolunda ilerlemektedir.”

OKUL BAHÇESİNE MİNİ GOLF SAHASI

Kırıkkale’de bir ilk olan ‘Mini Golf Sahası’ ile öğrencilerine eğlenmenin mutlu olmanın yeni bir imkanını sunmuştur. Farkında olmadan açı hesaplayan, hız-yol dengesi kuran ama her şeyden çok mutlu olan çocukların sahasına dönmüştür ‘Golf Sahası.’ Ama her şeyden öte mutlu olmanın yanında mutlu etmeyi, paylaşmayı, kardeşliği öğrenmektedir.

ÖĞRENCİLER BİRBİRLERİYLE HEDİYELEŞTİ

“Çözüm Koleji öğrencileri Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak kardeş okul öğrencilerimizle güzel bir gün geçirmeyi, hediyeleşmenin sünnet kabul edildiği inancımızın tertemiz ruhuyla kardeşlerine hediye vermeyi kararlaştıran ‘Sosyal Yardımlaşma Kulübü’ öğrencilerimiz yirmi arkadaşına hediye olarak sevginin paylaşmanın huzurunu yaşamışlardır. Bayram bir çocuğun gözündeki ışık yüzündeki gülümsemedir. Çözüm Koleji bu anlayışla bayrama girmiştir. Çözüm Kolejinde mutlu olmak kadar mutlu etmek de önemlidir” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.