Çocuk eğitim parkı bitmek üzere

Çocuk eğitim parkı bitmek üzere
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer "Trafik, AFAD, itfaiye ve ilk yardım alanlarında çocukların eğlenerek teorik ve uygulamalı eğitim alacağı; kapsam olarak ilk ve en büyük mini şehir olan 'Trafik Çocuk Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer "Trafik, AFAD, itfaiye ve ilk yardım alanlarında çocukların eğlenerek teorik ve uygulamalı eğitim alacağı; kapsam olarak ilk ve en büyük mini şehir olan 'Trafik Çocuk Parkı'nda incelemelerde bulundu. Bitmek üzere olan çocuk parkı, çocukların trafik kurallarını öğrenmesinde büyük rol oynayacak.

 

Türkiye’nin alanında en büyük Çocuk Trafik Eğitim Parkuru ve Çocuk Eğitim Mini Şehri’nin çalışmaları devam ediyor. Kısa süre içerisinde bitirileceğini söyleyen Vali Yunus Sezer, sadece trafik eğitiminin değil, hastane, AFAD gibi kurumların da eğitim vereceğini ifade etti. Projenin tamamen çocuklara hitap edeceğini dile getiren Sezer, şunları kaydetti: "İtfaiye, hastane, otobüs durakları, üst geçitler ve tüm trafik işaretlerinin olduğu minik bir şehir kuracağız.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.