Bizler Yahşihan sevdalısıyız

Bizler Yahşihan sevdalısıyız

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında Yahşihan AK Parti Belediye başkan aday adayı eczacı Tuncay Altan, yerel ve ulusal medya temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Altan, “Halkımız için önemli hizmetler üretmek için çalışma sergileyeceğiz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Yahşihan AK Parti Belediye Başkan aday adayı Eczacı Tuncay Altan, EyPark’ta sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kendisine şans verilmesi durumunda önemli çalışmalara imza atacaklarını belirten Altan, yapacakları projelerinden ve hizmetlerinden bahsetti. Altan, “Yahşihan Yenişehir Mahallesinde bulunan sahibi olduğum Altan Eczanesinde Yahşihan’lı hemşerilerime ve ilçemizin ayrılmaz bir unsuru olan üniversite öğrencisi kardeşlerime hizmet etmekteyiz” dedi.

GÖNÜLLERİN BAŞKANI OLACAĞIZ

“Siyasi ve sosyal hayatımda ise 2014 yılı yerel seçimlerinde AK Parti Yahşihan Belediye Başkan A.Adayı oldum. Bu süreçte partimizden hiç ayrılmadım. Sürekli alandaki çalışmalarım devam ediyor. Güzel ilçemizin sorun ve ihtiyaçları konusunda üniversite öğrencisi kardeşlerim, her mahallemizdeki, mahalle sakinlerini, eğitim kurumlarını, ve esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyorum. Genel manada hazırlayacağımız projelerimiz hususunda kendi şahsımın değil, halkımızın istek ve ihtiyaçlarını projeleştireceğim.”

AMACIMIZ HİZMET ETMEK OLACAK

“Yani benim için en önemli faktör Yahşihanlı hemşehrilerinizin isteğidir. Şu anda güzel ilçemiz Yahşihan sevdalısı olarak, tek gayemiz gönüllere dokunabilmek, ilçemizi hak ettiği yere ulaştırmak ve partimizin yükünü hafifletmek için 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde Yahşihan Belediye Başkan A.Adayı olarak yola çıktım ve buradan sizler aracılığı ile kamuoyu ile paylaşıyorum. Yahşihan ilçemize her anlamda daha uygulanabilir projeler, istihdamı artırıcı ve de kalıcı eserler üretmek için önemli argümanlar ile geleceğim.”

YAŞANAN GELİŞİM VE DEĞİŞİMLER

“Bunun İçin Seçim gününe kadar hep birlikte koşacağız. Her gün bir kartopu gibi büyüyerek, çoğalarak yeni Yahşihan’ın tüm heyecanını yaşatacağız. Seçime kadar gece demeden gündüz demeden çalışacağız. Her mahalleye her sokağa gireceğiz. Her eve tek tek grip her hemşehrimizin elini sıkacağız. Kadınlarımız ve gençlerimizle birlikte koşacağız. Kırıkkale’nin büyüyen ve gelişen gözde ilçemize hizmet etmek, yaşanan gelişim ve değişimlerin devamını sağlamak için, Kırıkkale’nin Ankara’ya açılan kapısı, Kırıkkale Üniversitesi ve Kırıkkale arasında köprü olan Yahşihan ilçemizin jeopolitik konumundan daha çok yarar sağlamak İçin ilçemizde bu zorlu göreve talibim.”

SUNGUR AİLESİNE GEÇMİŞ OLSUN TEMENNİSİ

“Nihayetinde bizim hizmetlerimiz tamamen halkımızın ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda gelişecek ve yenilenecek. Güzel Yahşihan’ımızı İç Anadolu’nun bir incisi yapmak İçin övünçle gelecek nesillere emanet etmek için ve daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için Çok çalışacağız. Şimdiye kadar Yahşihan’ın büyümesine katkı sağlayan Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Sungura ve diğer başkanlarımıza ve ilçe başkanımız Hüseyin Şenol a ve AK teşkilatımıza teşekkürü bir borç bilirim. Partimizin diğer adaylarını kutlarım. Kıymetli Metin kardeşimize Allah’tan acil şifalar diler, ailesine sabır temenni ederim.  31 Mart 2019 yerel seçimlerinin partimize, hemşerilerimize ilçemize,  hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.