Bizim Sevdamız Türkiye, Sevgimiz Türk Milletinedir

Bizim Sevdamız Türkiye, Sevgimiz Türk Milletinedir
Kırıkkale MHP Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Melike Boran İsmailoğulları ve MHP Aile ve Kadın Komisyonu üyeleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
MHP Kadın Kolları teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen kadına şiddet ve madde bağımlılığı seminerine katıldı. Ev ziyaretlerini de sürdüren MHP Kadın Kolları teşkilatı son olarak hastaneden taburcu olan Hatice Gül'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. İsmailoğulları, "Bizim sevdamız Türkiye, sevgimiz topyekûn Türk Milletinedir” dedi.

EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE 
Kırıkkale MHP Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Melike Boran İsmailoğulları yaptığı açıklamada gençlerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. İsmailoğulları, "Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Aile ve Kadın Komisyonu Başkanlığı olarak Ticaret Odası Başkanlığında yapılan 'kadına şiddet ve madde bağımlılığı ile mücadele' seminerine katılım sağladık. Çağımızın en büyük problemlerinden olan madde bağımlılığına ilişkin farkındalık oluşturmak büyük önem arz etmektedir.  Seminerin sloganı olan 'En İyi Narkotik Polisi Anne' ile gençlerimizin her zaman yanındayız'' dedi.

HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ 
MHP Kadın Kolları teşkilatı ev ziyaretleri sırasında bir kadının doğum gününü kutlayarak sürpriz yaptı. İsmailoğulları yaptığı açıklamada "MHP Kırıkkale Aile ve Kadın Komisyonu olarak, ev ziyaretlerimiz sırasında bir ablamızın bugün doğum günü olduğunu öğrenince çat kapı girip sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptık. Bu mübarek günde Rabbim hepimizin dualarını kabul, günahlarını affeylesin. Ablamıza da hayırlı, uzun ömürler dileriz” dedi. MHP heyeti son olarak Hatice Gül'ü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. İsmailoğulları yaptığı açıklamasında "Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Aile ve Kadın Komisyonu Başkanlığı  olarak,  kısa bir süre önce yüksek İhtisas hastanesinde Tedavi gören Hatice Gül hanımı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.