Bilim merkezinin tanıtım filmi yayınlandı  

Sosyal ve kültürel alanda çalışmalara önem veren Kırıkkale Belediyesi, eğitim odaklı gençlere yönelik büyük bir yatırımı şehre kazandırdı

KIRIKKALE HALKINI HEYECANLANDIRDI 
Gençlerin eğitimine yönelik önemli bir çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Belediyesi, kültür park içerisinde yapımına başladığı Bilim Merkezi inşaatının sonuna yaklaştı.  İçerisinde bir birinden farklı atölyelerin, deney yap sınıflarının bulunduğu Bilim Merkezi, İç Anadolu Bölgesi’nin en kapsamlı Bilim Merkezleri arasında yer alıyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın büyük önem verdiği Bilim Merkezi’nin tanıtım filmi yayınlandı. 

BU KENDİNİ KEŞFETME ÇAĞRISI 
Kırıkkale Belediyesi’nin bir süre önce ASELSAN ile birlikte başlattığı proje içerisinde yer alan merkezle ilgili Belediye Başkanı Mehmet Saygılı "Donanımı, projesi ile gençlerimizi bambaşka bir Bilim Merkezi ile buluşturacağız” dedi. Kırıkkale Belediyesi resmi sosyal medya hesapları ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın şahsi sosyal medya hesabından paylaşılan tanıtım filmi, Kırıkkale halkını oldukça heyecanlandırdı. 

İZLEYENLER TARAFINDAN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Tanıtım filmini paylaşarak çocuklara çağrıda bulunan Başkan Saygılı, “Çocuklar, bu kendini keşfetme çağrısı. Bu senin yolculuğun. Hadi, kendi hikayeni yazmanız için Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nin kapılarını sizler için açıyoruz” içeriğiyle paylaşım yaptı. Tanıtım filmi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.  

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.