Belediye başkanlarından Öztürk'e teşekkür

Belediye başkanlarından Öztürk'e teşekkür
2019 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden seçilen ilçe ve belde belediye başkanları, MHP’li belediyelerin yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundular. Milletvekili Öztürk’ten de bahseden başkanlar, “Öztürk gibi bir milletvekiline sahip olduğumuz için mutluluk ve gurur duyuyoruz.” İfadelerini kullandılar.

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR
MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün de en az belediye başkanları kadar ilçe ve beldelerinin imarı için gece gündüz mesai harcadığını kaydeden MHP’li belediye başkanları, “Karakeçili’deki yatırımların yanı sıra, Sulakyurt ve Yahşihan’daki yüksek meblağlı alt ve üstyapı harcamalarında devlet desteğinin sağlanması için her kapıyı aşındıran Sayın Milletvekilimize çok teşekkür ederiz” dediler.

“GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATIYORUZ”
Son olarak, hafta sonu Hacılar’ın belde merkezindeki yol sorununa neşter vuran MHP’li Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, “Üretken belediyecilik anlayışımızı hizmete dönüştürerek halkımızı sunmak üzere geldiğimiz bu görevde gecemizi gündüzümüze katmaya devam ediyoruz” dedi.

“TÜM ŞEHİRİMİZ ÇALIŞKAN”
Milletvekili Öztürk’ün parti ve siyasi görüş ayrımı yapmadan tüm şehre ve hemşehrilerine hizmet ettiğini belirten Koyuncu; “Belde merkezimizin asfaltlanması için kullanılan ve kilometresi 1 milyon TL olan sıcak asfaltın temini için yoğun mesai harcayan MHP’li Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk’ün başta bizler olmak üzere tüm Kırıkkale’mize hizmet getirmek için ne denli çalıştığını çok iyi biliyoruz. Kırıkkale halkı da şunu çok iyi bilmeli ki, başta biz MHP’li belediyeler olmak üzere, tüm şehrimiz böyle çalışkan, parti ve siyasi görüş ayrımı yapmaksızın şehri ve hemşehrileri için gecesini gündüzüne katan bir milletvekiline sahip olduğu için ancak mutluluk ve gurur duyar. Bu zor günlerde bile Kırıkkale’mize olan desteğini bir an olsun bırakmayan Sayın milletvekilimize sonsuz şükranlarımızı sunarız” diye konuştu.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.