Belediye Başkanı Özdem’in evine silahlı saldırı

Belediye Başkanı Özdem’in evine silahlı saldırı
Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’e yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırının gerçekleştiği sırada Başkan Özdem’in evde olmayışı olası bir facianın önüne geçerken, evde maddi hasar meydana geldi.

“SALDIRGAN YAKALANDI”
Olay dün gece saatlerinde Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’in evinin önünde meydana geldi. İddiaya göre Delice Belediyesi’nde çalışan bir şahıs, gece saatlerinde Belediye Başkanı Turgut Özdem’in evinin önüne geldi. Alkollü olduğu iddia edilen şahıs, yanında getirdiği silahla Özdem’in evinin bahçesinde havaya doğru ateş etti. Kurşunlardan birkaçı Özdem’in evine isabet ederken, şans eseri Özdem’in evde olmayışı olası bir facianın önüne geçti. Evde maddi hasar meydana gelirken, saldırgan polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yakalandı.

“BUNUN SİYASİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”
Talihsiz olaya ilişkin açıklama yapana Belediye Başkanı Özdem, “Saldırganın bunu niye yaptığını bilmiyoruz. Babası meclis üyemiz. Hiçbir sorunumuz yok. Tahminim bu eylemi gerçekleştiren arkadaş biri veya birileri tarafından dolduruşa getirilip kullanıldı. Bu olayın siyasi bir çıkar amacını taşıdığını düşünüyorum. Gerekli yerlere şikayetimizi yaptık. Elimizde kayıtlar var ve bunun sadece bir sarhoş meselesi olduğunu düşünmüyorum. Gerekirse daha üst mercilere başvuracağım.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.