Başsavcı Ayaz'ın yerine Keskin atandı

Başsavcı Ayaz'ın yerine Keskin atandı
Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından Yargıtay Savcılığına atanırken, yerine Van Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin atandı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından Yargıtay Savcılığına atanırken, yerine Van Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin atandı.

Başsavcı İbrahim Keskin kimdir?

1975 Rize doğumlu olan İbrahim Keskin, ilk, orta ve liseyi Rize’de tamamladı. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Askerlik hizmetinden sonra Konya Selçuk Üniversitesi Özel Hukuk’ta yüksek lisansını tamamlayan İbrahim Keskin, Muğla Yatağan, Şırnak Beytüşşebap, Trabzon Beşikdüzü, Antalya’da bulunan Adliyelerde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptı. 3 yıl Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi Cumhuriyet Başsavcılığı yapan İbrahim Keskin, ardından Bafra Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Bafra'dan sonra Van Cumhuriyet Başsavcılığına atanan İbrahim Keskin, son olarak Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Keskin, evli ve 2 çocuk babası.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.