Başkan Uça: ‘Her hafta ayrı bir final oynuyoruz’

Başkan Uça: ‘Her hafta ayrı bir final oynuyoruz’
Hafta sonu kendi sahasında İçel İdman Yurdu’nu ağırlayacak olan Kırıkkalespor Başkanı Veli Uça, İçel İdman Yurdu karşılaşmasında herkesi yanlarında görmek istediklerini bildirdi.

“HER HAFTA AYRI BİR FİNAL OYNUYORUZ”
Başkan Uça yaptığı açıklamada, Kırımızı – Lacivertli ekibin tarihinde önemle yer alacak zaman dilimlerinden birini yaşadığını belirtti. Takımın her hafta ayrı bir final maçı oynadığını ifade eden Başkan Uça, "Bu finallerin en önemlilerinden biri de hafta sonu oynanacak İçel İdmanyurdu maçıdır’ dedi. 

“TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ”
Pazar günü İçel İdmanyurdu ile oynanacak karşılaşmasında taraftarları tribünde görmek istediklerini belirten Başkan Uça, “Her zaman yanımızda olan taraftar desteğinin yanında bu karşılaşmada daha fazla taraftar desteğine ihtiyacımız var. Tek isteğimiz, tüm taraftarımızın takımımızın başarısına odaklanması ve imkanı olan herkesin Pazar günü saat 13.00’da Başpınar stadında olması. Geçmişe baktığımızda taraftarımızın koşulsuz yanımızda olduğu, 90 dakika destek verdiği her maçı kazandığımızı, birçok maçı taraftarımızın çevirdiğini görüyoruz. Pazar günü de taraftarımızın bize vereceği destekle inşallah sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.