Başkan Saygılı ve ekibi arama-kurtarma çalışmalarında 

Başkan Saygılı ve ekibi arama-kurtarma çalışmalarında 
Merkez üssü Kahramanmaraş- Pazarcık olan ve 10 il genelinde büyük yıkıma neden olan deprem sonrası İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş Pazarcık ilçesine görevlendirilen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı

DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTI 
Kırıkkale Belediyesi itfaiye ve zabıta müdürlüğü personeli ile arama-kurtarma çalışmalarına katılan Saygılı, öncelikle kurtarma ve ardından yardım için teyakkuzda olduklarını ifade etti. Kırıkkale Belediyesi olarak şehirde gerekli yiyecek- giyecek- yakacak çalışmalarını koordineli olarak ilerlettiklerini belirten Başkan Mehmet Saygılı, yardım tırlarının deprem bölgelerine ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi. 

KIRIKKALELİLER YARDIMA KOŞTU
Devletin tüm kurumları ile deprem bölgesinde olduğunu 7’den 70’ e herkesin burada arama-kurtarma faaliyetlerine katıldığını ifade eden Saygılı, tam kapasite ile Kırıkkale’den arama kurtarma ekiplerinin bölgeye ulaştığını söyledi. Kırıkkaleli vatandaşlarımızın büyük bir özveri ile yardıma koştuklarını söyleyen Başkan Saygılı, ‘Battaniye başta olmak üzere, bebek bezi, ısıtıcı, su, kuru gıda, ayakkabı, eldiven, bebek maması, biberon, polar ve benzeri kıyafet ve montlar şehrimizden yola çıkmış ve bölgeye doğru ilerlemektedir’ dedi.
 
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR 
Saygılı, Kırıkkalelilere seslenerek, ‘Hemşehrilerimiz deprem bölgesine yardım ulaştırmak için bize başvuruyor. Acil ihtiyaç duyulan battaniye, ısıtıcı ve uyku tulumu (kullanılmamış) bağışlarını Belediyemizde kabul edeceğiz. Bu yardım kampanyasına destek olan tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi. Mehmet Saygılı, AFAD Başkanlığını yönlendirmesi ile Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde çalışmalara devam edildiğini belirtti.

Haber: Burak Çalışkan 
 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.