Başkan Koyuncu, Gazetekale’nin 1’inci yaşını kutladı 

Başkan Koyuncu, Gazetekale’nin 1’inci yaşını kutladı 
Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Gazetekale’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

ÇALIŞMALARIMIZDA BAŞARILAR DİLEDİ 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Koyuncu, hem Gazeteciler Günü’nü hem de Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yıldönümünü kutladı. Gazetekale’nin Kırıkkale’de önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Koyuncu, Gazetekale ailesine çalışmalarında başarılar diledi. 

ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENİYORSUNUZ 
Koyuncu, gazeteciliğin en kutsal mesleklerden biri olduğunu belirterek, büyük özveri, çalışma ve üretim gerektiren bu mesleğe gönül vermiş, günün her saati görevini ifa etmek için uğraşan, meslek etiğinden ayrılmadan vatandaşların haber alma özgürlüğüne katkıda bulunan gazetecilerin kendileri için kıymetli olduğunu belirtti.

HEP BİRLİKTE DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ 
"Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Hacılar’da ve ülkemizde yakaladığımız başarı ve istikrarı devam ettirmek ve daha ileriye taşımak adına gazetecilerimizle birlikte zorlu yolları aşacağımıza, fikirleriyle, kalemleriyle geleceğe daha inançlı ve daha emin adımlarla ilerleyeceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.