Baran: “Kimse ümitsizliğe kapılmasın!”

Baran: “Kimse ümitsizliğe kapılmasın!”
Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yeni sezona mağlubiyetle başladı. Daha sezonun başında olduklarını dile getiren Teknik Direktör Nihat Baran, “Taraftarımız gerekli sabrı göstersin"

TAKIMIN HEDEFİ ÜST SIRALARDA YER ALMAK 
2022-2023 sezonuna sıkı şekilde hazırlanan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, hem iç saha hem de dış saha maçlarında gereken çaba ve gayreti en iyi şekilde sergiliyor. Kulüp borçlandırılmadan kısıtlı imkanlarla yapılan kaliteli transferler, kırmızı lacivertli ekibin yeni sezondaki üst sıralar hedefini bir kez daha gözler önüne seriyor. Sezonun ilk maçında iç sahada aldıkları puan kaybı ve hemen ardından deplasmanda alınan puan ise takıma oldukça moral niteliğinde oldu.

DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ, HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL 
Sezonun ilk iki haftasını Gazetekale’ye değerlendiren teknik direktör Nihat Baran, “Daha sezonun başlarındayız. Şuan için net ve kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Fakat şunu kesinlikle diyebiliriz ki; Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un küme düşme gibi bir korkusu kalmadı, olamaz da. Çünkü yapılan bunca transferler, bunca kalite, bizlere en kötü ihtimalini belirtiyorum, kümede kalacağımızın bir göstergesidir. Daha önceden de belirttiğim gibi hiçbir şey için geç değil, daha yolun başındayız” dedi. 


TARAFTARLAR BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR 
Kimsenin karamsarlığa düşmemesi gerektiğine vurgu yapan Baran, “Taraftarlarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var. Bu takımın düşme gibi bir derdi yok. Takımın küme düşer ya da düşme gibi bir derdi olmayacakta. İlerleyen haftalar içerisinde taraftarımızın görmek istediği oyunu sahada tam manasıyla sergileyeceğiz. Bazı bölgelerde oyuncu eksikliklerimiz vardı. Onlarda yapılan transferlerle giderildi. İnşallah takımımız sahada kendini daha iyi gösterecektir.” 


HER ZAMAN BİZİM HEDEFİMİZ BİR ÜST LİG 
Hedeflerinin her zaman bir üst lig olduğunu ifade eden Baran, “Kulüp yönetimimizle birlikte şehrimiz ve takımımız için en iyi çaba ve gayreti gösteriyoruz. Yine söylüyorum bu takımın küme düşer gibi bir derdi yok, olmayacakta. Bizler üzerimize düşen çaba ve gayretin en iyisini sergiliyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda takım daha da iyi şekilde kendini toparlayacaktır” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.