Baran: “Bizden beklenilen futbolu sergileyeceğiz”

Baran: “Bizden beklenilen futbolu sergileyeceğiz”
2022-2023 futbol sezonuna mağlubiyet ile başlayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, hafta sonu oynayacağı Bulvarspor karşılaşmasına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

DEPLASMANDA 3 PUAN HEDEFİ 
Türkiye Futbol Federasyonu 2 ve 3. Lig karşılaşmaları geçtiğimiz hafta oynanan santra vuruşuyla start aldı. Başpınar Stadyumu’nda Alanya Kestelspor’u konuk eden ve sıkı mücadelesine rağmen rakibine 3 puanı kaptıran Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 11 Eylül Pazar günü saat 16.30’da Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadyumu'nda oynayacağı Bulvarpor karşılaşmasına hazırlanıyor. 

DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ 
Hafta sonu oynanan müsabakayı Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’e değerlendiren Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un tecrübeli teknik direktörü Nihat Baran, daha yolun başında olduklarını, hiçbir şey için geç olmadığını söyledi.  Karşılaşmanın ilkyarısına kötü başladıklarını ifade eden Baran, ikinci yarı oyunu dengelediklerini söyledi. Risk alması gerektiğini söyleyen Baran, “Yapılan oyuncu ve taktiksel değişimle maça dengeyi getirdik. Beraberliği sağladık ama kalemizde istemediğimiz bir gol gördük” dedi.

TARAFTARIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR 
Kimsenin karamsarlığa düşmemesi gerektiğine değinen Baran, “Taraftarlarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var. Bu takımın düşme gibi bir derdi yok. Takımın küme düşer ya da düşme gibi bir derdi olmayacakta. İlerleyen iki-üç haftalar içerisinde taraftarımızın görmek istediği oyunu sahada tam manasıyla sergileyeceğiz. Bazı bölgelerde oyuncu eksikliklerimiz vardı. Onlarda yapılan transferlerle giderildi. İnşallah takımımız sahada kendini daha iyi gösterecektir” şeklinde konuştu.

BU TAKIMIN KÜME DÜŞER GİBİ BİR DERDİ OLMAYACAK 
Hedeflerinin her zaman bir üst lig olduğunu ifade eden Baran, “Kulüp yönetimimizle birlikte şehrimiz ve takımımız için en iyi çaba ve gayreti gösteriyoruz. Yine söylüyorum bu takımın küme düşer gibi bir derdi yok, olmayacakta. Bizler üzerimize düşen çaba ve gayretin en iyisini sergiliyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda takım daha da iyi şekilde kendini toparlayacaktır.

BİREYSEL HATAYI KALECİYE YIKMAMAK GEREKİR 
Baran, “Alanya Kesltespor maçında takımımızın ilk yarıda sergilediği futboldan memnun değildim. İkinci yarıya değişiklerle başladık ve beklediğimiz takım ortaya çıktı. Kalecimizin yediği bir talihsiz gol nedeniyle rakip takım üstünlüğü sağladı. Tabii ki bu bireysel hatayı sadece kaleciye konumlandırmamak gerekir. Çünkü kalecimiz bizim için çok değerli. İnşallah deplasmana kazanmaya gidiyoruz ve iyi bir sonuçla dönmenin hedefi içerisindeyiz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.