Baloğlu’ndan 10 Kasım mesajı

Baloğlu’ndan 10 Kasım mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Baloğlu mesajında, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk destanına yeni destanlar ekleyen büyük bir kahraman olduğunu belirtti.

“BÜYÜK BİR KOMUTANDIR”
MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82’nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Baloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlayışımızın 82. yıl dönümünde rahmet ve saygıyla bir kez daha anıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ömrünün uzun uzadıya anlatılması ve sayfalar dolusu kitaplar yazılması gereken büyük bir komutandır. Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimizi, tarihin altın sayfalarına yeniden yazdıran ve kendini milletine adamış bir devlet adamıdır. Yedi düvele karşı vermiş olduğu mücadelesinde gücünü inancından, milletinden alan ve kazandığı zaferleri yine milletine armağan eden büyük bir liderdir. Bağımsız olarak yaşamamızın, kendini geliştiren ve geleceğe hazırlayan bir toplum olmamızın ilk temellerini atan büyük bir mimardır. Yazmış olduğu kitaplar, bırakmış olduğu eserlerle ileri görüşlü çağdaş bir bilim adamıdır. Türk’ün destanına yeni destanlar ekleyen büyük bir kahramandır.
Atam, açtığın yolda gösterdiğin hedefe ulaşmak için yaşamak milletimizin ve bizlerin ilk görevidir. Senden aldığımız görevi bizlerden sonra gelecek olan nesillere aktarmak, senin emanetlerine sahip çıkmak bizler için onurdur şereftir.
Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal edişinin 82’inci yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha minnetle ve saygıyla anıyoruz.
Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ayrıca tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.”
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.