Balkan şampiyonu gururlandırdı  

Balkan şampiyonu gururlandırdı  
Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, Balkan U20 Atletizm Şampiyonası’nda 1500 ve 3000 metre engelde balkan şampiyonu olan altın madalya sahibi milli atlet Pelinsu Şahin ile antrenörü Abdullah Yılmaz’ı kabul etti.

ÖNEMLİ BİR BAŞARI ELDE ETTİ
Denizli’deki Balkan U20 Atletizm Şampiyonası’nda ay yıldızlı gençler iki günde toplam 39 madalyayla sıralamanın zirvesinde yer aldı. Milliler, 17 altın, 14 gümüş, 8 de bronz madalya elde etti. Bu yıl 52’incisi yapılan Balkan U20 Atletizm Şampiyonası, iki günlük mücadelenin ardından Denizli’de sona erdi. 42 branştaki yarışmalarda Türkiye 17 altın, 14 gümüş, 8 bronz ile birinciliği elde ederken, Hırvatistan 10 altın, 4 gümüş, 3 bronzla ikinci, Romanya da 5 altın, 9 gümüş, 10 bronz ile üçüncü oldu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, Balkan U20 Atletizm Şampiyonası’nda 1500 ve 3000 metre engelde balkan şampiyonu olan altın madalya sahibi milli atlet Pelinsu Şahin ile antrenörü Abdullah Yılmaz’ı kabul etti. Millî sporcunun başarısından dolayı büyük memnuniyet duyan Telefoncu, başarısından dolayı sporcu Şahin’i tebrik ederek başarılar diledi.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.