Balışeyhli muhtarlardan Öztürk’e destek 

Milletvekili Av. Halil Öztürk ve parti yönetimi, Balışeyh’in köy muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi.

BALIŞEYHLİ MUHTARLARDAN MHP’YE DESTEK 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili A. Halil Öztürk, parti teşkilatıyla birlikte 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir saha çalışması içerisinde olan Öztürk, Balışeyh ilçesine bağlı köylerin muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi. Tac Mahal Balo ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik sergilendi. Öztürk ve MHP teşkilatı muhtarlardan Cumhur İttifakı’na destek istedi. 


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
İftar yemeğine MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Av. Murat Abalı, milletvekili adayı Menderes Eray ve Balışeyh ilçesine bağlı köylerin muhtarları katıldı. Açılış konuşmasını yapan Abalı, Cumhur İttifakı’na destek istedi. MHP’nin TBMM’de daha güçlü olması amacıyla herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesini istedi. MHP’nin her zaman vatanının ve milletinin yanında olduğuna vurgu yapan Abalı, “İnşallah bu seçimin kazanını Cumhur İttifakı olacaktır” dedi. Milletvekili adayı Menderes Eray’da Cumhur İttifakı’nın sahada güçlü şeklide çalışma sergilediğini dile getirdi. 


KIRIKKALE İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ 
Son olarak konuşma yapan Öztürk, “CHP'ye verilen her oy, PKK'ya sunulan bir mermidir. MHP'ye verilen her oyda PKK'ya sıkılan bir kurşundur. Kırıkkale PKK'ya kurşun atanlarla beraber olacaktır. Kırıkkale, PKK'ya kurşun temin edenlerle bir olmayacaktır. Kırıkkale bizim memleketimiz, düğünümüzü, cenazemizi, iyi günümüzü kötü günümüzü burada yaşadığımız topraklarımız, memleketimiz. Bizim bu topraklara olan borcumuzu hep beraber ödememiz lazım. Özellikle de bizim siyasetçiler olarak bunun gerekeni yapmamız lazım.” 


ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERİYORUZ 
“Kırıkkale'nin gelişmesi ve büyümesi için büyük bir mücadelenin parçası olmalıyız. Geçmiş dönemde MHP'nin bir tane bakanı olmamasına rağmen gittiğimiz her yerde Kırıkkale'nin aksayan hizmetleri için mücadele verdim. ROKETSAN'ın Kırıkkale'ye gelmesi için ciddi mücadele sergiledim. MKE'nin daha üretken daha seri olması için MHP olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Kırıkkale'nin ve ilçelerinin her alanda en iyi yatırımı alabilmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı sergiledik. Eksik kalan yatırımların yerine getirilmesi amacıyla da bütün gayretimizi ortaya koyuyoruz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan
 







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.