Bahşılı’da birlik ve beraberlik rüzgarı

Bahşılı’da birlik ve beraberlik rüzgarı
AK PARTİ BAHŞILI BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYLARI İLHAN BAYKAL, YAKUP SAĞLAM VE ÜMİT KARAKURT, BAŞVURULARINI BİRLİKTE YAPTI

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Aday Adayları İlhan Baykal, Yakup Sağlam ve Ümit Karakurt, birlik ve beraberliği sağlamak için aday adaylığı başvurularını birlikte yaptılar.

DAHA GÜZEL BİR BAHŞILI

2019’da yapılacak olan mahalli seçimler kapsamında aday adaylığı başvuruları devam eden AK Parti’de, İlhan Baykal, Yakup Sağlam ve Ümit Karakurt Bahşılı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu birlikte yaparak, birlik ve beraberlik mesajında bulundular. Bahşılı’nın birlik ve beraberlik ile daha güzel bir ilçe olacağının altını çizen aday adayları, AK Parti Bahşılı Belediye Başkan adayı kim olursa olsun destekleyeceklerinin de altını çizdiler.

İYİ İŞLER YAPMAK İÇİN ADAYIZ

Aday adaylığı başvurusunda ilk konuşmayı Ümit Karakurt yaptı. Karakurt yaptığı açıklamada, “Hayırlı bir iş için buradayız. Yerel seçimlerinde AK Parti’den aday adaylığımızı başvuru yapmak için buradayız. Belediyecilik anlamında sahada çalışmış biri olarak yapılması gerekenleri ve sorunlarımızı iyi biliyorum. Biz doğduğumuz, büyüdüğümüz ilçemize hizmet etmek için göreve talip olduk. Bilgi ve birikimimiz ile ilçemize iyi işler yapmak için aday adayıyız” dedi. Diğer aday adaylarına da başarılar dileyen Karakurt, birbirleri ile rakip değil dava arkadaşı olduklarını söyledi.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Yakup Sağlam ise yaptığı konuşmada, “Yetiştiğim, büyüdüğüm ilçemize hizmet etmek için 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkanlığı aday adaylığımı bugün resmi olarak başvurumuzu yaptık. Belediyecilik olarak AK Parti olarak belediye başkanlığını kazanmak istiyoruz. Biz aday adayı arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içiresinde ilçemizin daha iyi hizmetler alması için birlikte çalışacağız. Diğer aday adayı olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

KİMSE İLE KÜSLÜK OLMAYACAK

İlhan Baykan ise yaptığı konuşmada, “Burada belediye başkanlığını aldığımız zaman ya bize küsüyorlar, ya ile küsüyorlar yada milletvekillerine küsüyorlar. Küsme devam edip gidiyor. Bu küslük devam ede ede ilçemize bir türlü hizmet veya kaynak gelmiyor. Biz belediye başkanlığını aldığımız zaman kimse ile küs olma gibi bir lüksümüz yok” diye konuştu.

HİZMET ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Birlik ve beraberlikten her zaman güç doğduğunu söyleyen Baykal, “Birlik ve beraberlik içerisinde olursak ilçemize hizmet de gelmiş olur. Biz hepimiz bir olarak hareket edersek, ilçemiz kazanır, vatandaşlarımız kazanır. Yarın bir gün bu göreve bir kişi aday gösterilecek. Biz birlikte hareket edeceğiz. Öncelikle alt yapıyı yapacağız. Sonra hizmet almak için çalışacağı” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.