Aybimaş, depremzedelerin yanında 

Aybimaş, depremzedelerin yanında 
Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremin yaralarının sarılması amacıyla Türkiye genelinde yardım seferberliği başlatıldı.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Kırıkkale’nin yerli marketler zinciri Aybimaş deprem bölgesine seri yardımlara devam ediyor. Firma ayrıca deprem bölgesinden evlerini terk ederek Kırıkkale’ye gelen çok sayıda depremzedelerin yaralarını sarıyor. Gıda, giyim ve hijyen konusunda gerekli destekleri sağlayan alışveriş merkezi, ihtiyaç sahiplerine her zaman yardımcı olmaya devam edeceklerini belirtiyor. 

DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ 
Aybimaş A.Ş Yönetimi Kurulu Başkanı Ramazan Ayan, depremin olduğu ilk günden itibaren yardım tırlarını bölgeye gönderdiklerini söyledi. Ayan, “Deprem olduğunu duyar duymaz anında ekiplerimizi seferber ettik. 8 gün boyunca 8 Tır olarak yardımlarımız seri halde devam etti. Gaziantep bölgesi ve köylerine yardımlarımızı ulaştırdık. Gıdadan giyime, temizlik malzemelerinden ısınmaya, barınmaya kadar birçok ürünümüzü bölgeye gönderdik.  Biz firma olarak devletimizin, milletimizin her zaman yanındayız.” 

MİLLETİMİZİN SIKINTISI BİZİM SIKINTIMIZDIR
Ayan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Devletimiz varsa biz varız. Milletimizin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Firmamızın sıkıntısıdır. Biz Anadolu firmasıyız. Anadolu insanın derdi derdimiz, sevinci sevincimizdir. Depremi duyar duymaz belki de Kırıkkale’de birçok firma daha ne olduğunu anlamadan bizim tırlarımız yardım bölgesine ulaşmıştı. Bölgeden bize ulaşan insanlar evlerinin yıkıldığını ifade ederek soğuk kış günü en çok çadıra ihtiyaç duyduklarını dile getirmişlerdi. Biz de anında bu konuda devreye girdik. Çadır firmasına gittik. Çünkü evlerinin yıkıldığını bilgisini almıştık. Seri üretime geçip de ve kaliteli malzemelerin yapılmasına özen gösterdik. Aybimaş olarak deprem bölgesine ve şehrimizde bulunan depremzedelerimize yardımlarımız devam edecek” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.