Asrın Koleji’nden anlamlı ziyaret

Asrın Koleji’nden anlamlı ziyaret
Asrın Koleji okul idare ve yönetimi Kırıkkale Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne ziyarette bulundu. Öğrencilerle bir araya geldi.

 

Nisan ayı birleşmiş milletler tarafından bütün dünya da otizm farkındalık ayı, 2 Nisan ise Otizm Farkındalık Günü olarak ilan edildi. Asrın koleji olarak otizmli bireylerin toplumun bir parçası olduğunu bir kez daha hatırlatmak ya da var olan farkındalığı artırmak, otizmli bireylerin nerede ve nasıl eğitim aldıklarını yerinde görmek ve en önemlisi onların da bu toplumda var oldukları bilincini geliştirebilmek amacıyla Kırıkkale Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne ziyarette bulundu.

 

Çocuklarla konuştuktan sonra açıklama yapan Okul Müdürü Bayram Aydoğdu ve Okul Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Temiz; "Bugün güzel çocuklarımızı ziyarete geldik. Onlar bizim ve toplumumuz için değerli insanlar. Dolayısıyla herkesin bu konuda hassas düşünüp ilgi göstermesi gerekiyor. Çünkü hepimiz birer engelli adayıyız. Onlarla ilgilenen, sağlıklarına kavuşması için çaba veren öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ünal Dündar’ın büyük gayretleri sonucunda okul ihtiyaçlarının büyük bir kısmı çevre şartlarını kullanarak okula kazandırdığını öğrendik. Kırıkkale eşrafının ve imkanı olan esnafların ve özel öğretim kurumlarının bu kuruma yardımcı olmaları kanaatindeyiz” dedi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.