Anadolu Hilal Gençlik Kulübünden Erasmus projesi 

Anadolu Hilal Gençlik Kulübünden Erasmus projesi 
Kırıkkale Anadolu Hilali Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü ile Antalya Altınova İlkokulu tarafından Erasmus projesi kapsamında çevre ve iklim değişikliği çalışması gerçekleştirildi. 

TOPLANTIYA KATILIM SAĞLADI 
Kulüp Başkanı Ömer Tanju Cihan, proje çalışmalarıyla ilgili toplantıların yapıldığını belirterek, “Kulübümüz, Belçika’da Ulusal Ajans 210 SCH kapsamında yapılan projede Türkiye’den Antalya Altınova İlkokulu ile birlikte yer aldı. 2022-1-BE02-ka210 SCH numaralı proje koordinatörü olan Belçika tarafından yapılan toplantı Türkiye, Yunanistan ve Kuzey Makedonya katılımı ile yapıldı. Türkiye’den Antalya ekibi ile birlikte Kırıkkale Anadolu Hilali Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü toplantıya katılım sağladı” dedi.


EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR 
Cihan, “Toplantılar verimli şekilde geçti daha sonraki zamanlarda da planlanan toplantılarda gerek çevre ve iklim değişikliği, gerekse ekolojik gıda ve oyun çalışmaları yapıldı ve yapılmaya da devam edilecek. Bilgilendirme toplantılarında ülkemiz ve ilimiz ile ilgili sunum ve bilgi paylaşımları da yapıldı. Belçika Maldegem VBS De Ark okuluna da güzel ev sahipliği ve sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Haber: Burak Çalışkan 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.