Alpay Özalan, Kırıkkale’yi ziyaret etti

Alpay Özalan, Kırıkkale’yi ziyaret etti
Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Dönem Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan,  Kırıkkale’ye geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Dönem Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan,  Kırıkkale’ye geldi.

KIRIKKALE’DE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM
Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığına gelen Alpay Özalan, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Önalan, Kırıkkale’de olmaktan mutluluk duyuyorum dedi.

İNŞALLAH HAK ETTİĞİMİZ YERLERE GELECEĞİZ
Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek olan A Milli Futbol takımımızdan bahseden eski milli futbolcu Alpay Özalan, “A Milli Futbol takımımız bizi Avrupa’da temsil edecek. İnşallah hak ettiğimiz yerlere geliriz. 1990 yılında benim profesyonel olarak oynadığım zamanlarda, şuan ki futbol tesisleri yoktu. Şimdi Ak Parti Hükümeti sayesinde 2002’den bu yana her alanda olduğu sporda da futbolcularımız çok daha iyi imkânlara sahip.” ifadelerini kullandı.

İYİ TAKIM HAKEMİ YENER
Özalan, gazetecilerin kendisine yönelttiği; Kırıkkalespor’un hakem mağduru olduğuna dair soruya ise “ Amatör takımların sıkıntılarını bilen ve takip eden biriyim. Hakem hataları her yerde oluyor. Üst liglerde de, alt liglerde de hakem hataları oluyor. Ama bu sorun şampiyonluk yolunda ilerleyen bir takımı etkilemez. İyi takım hakemi de rakibi de yener.” cevabını verdi.

İLK ALACAKLARDAN BİRİ BİZİZ
Bugün tanıtılacak olan yerli otomobil hakkında açıklama yapan Özalan; “Bu uzun süredir kurduğumuz bir hayaldi. Ak Parti sayesinde bu hayali gerçekleştirdik. Milli ve yerli otomobili ilk alacaklardan biri biziz. İnşallah çıktıktan sonra hayatımız boyunca ondan vazgeçmeyiz.” dedi.

BALIŞEYH’E DOĞALGAZ AÇILIŞI YAPILACAK
Bugün Balışeyh ilçesinde doğalgaz müjdesi veren Milletvekili Ramazan Can; “Bugün Balışeyh ilçemizde doğalgaz açılışı yapacağız. Keskin, Delice, Karakeçili, Çelebi, Sulakyurt ilçeleri ile Çerikli beldesinin de inşallah yakın zamanda doğalgaz problemini çözeceğiz.” dedi. 

KIRIKKALE’Yİ EN İYİ TEMSİL EDEN MİLLETVEKİLİ BENİM
Kırıkkale Ak Parti Milletvekili Ramazan Can, basın mensuplarının kendisine yöneltmiş olduğu ‘Halk toplantıları neden yapılmıyor?’ sorusuna; “Vatandaşlarla iletişim kuran 600 milletvekili içinde ilk 10’a girerim. Zırhlı aracım yok, vatandaşla iç içeyim. Hem sosyal medyada hem de telefonda sürekli vatandaşla irtibat halindeyim. Hiçbir namussuz işe bulaşmadan yolumuza devam ediyoruz. Herkesin işini takip ediyorum. Ankara’da Kırıkkale’yi en iyi temsil eden milletvekili benim.” şeklinde cevap verdi.
 

Gazete kale / Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.