Akyön: “ Ramazan ayı müjdedir, sevinçtir”

Akyön: “ Ramazan ayı müjdedir, sevinçtir”
Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Akyön, “Ramazan ayı müjdedir, sevinçtir, mutluluktur, neşedir” dedi.

BİR VE BERABER OLMA GÜNÜDÜR 
11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı nedeniyle Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön açıklamalarda bulundu. Akyön, “ Ramazan ayı rahmettir, berekettir, cehennemden kurtuluştur. Ramazan ayı gönüllerdeki küslüğün ve kırgınlığın bitirildiği ilahi bir barıştır. Ramazan ayı umuttur, paylaşım ve yardımlaşmadır. Ramazan ay hak edilene hak ettiğinin verildiği sevgi günleridir. Bağış günleridir. Rahmet günleridir. Ramazan ayı Millet olarak bir ve beraber olma günüdür” dedi.

BUGÜNLER PAYLAŞMAKTIR 
Akyön, “Ramazan ayı acıların paylaşıldığı, bir mesaj ile ortak mutluluğun anımsandığı ortak sofra etrafında toplanıldığı gündür. Ramazan ayı içimizde gizlenmiş saf, temiz ve çocuksu duygularımızı karşılıksız etrafımıza sunduğumuz günlerdir. Bu vesile ile asrın felaketini yaşayan ülkemizin ortak paylaşımla yardımlaşmanın zirve yaptığı bir ay olmasını diliyorum.
Mübarek Ramazan ayımızı en içten duygularımla kutluyor; milletimize İslam alemine ve tüm insanlığa sevgi, barış, kardeşlik, yardımlaşma ve huzur getirmesini temenni ediyorum.
 Her soframızda bir ihtiyaç sahibini davet edeceğimiz günlere kavuştuk” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.