Akyön, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı

Akyön, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı
Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı. Akyön, “Yahşi olmanın güzelliğini Kırıkkale’de gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi. 

“1’İNCİ YILINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM”
Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Gazetekale Gazetesi’nin yayın hayatına başlamasının 1’inci yıl dönümü nedeniyle Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’i tebrik etti. Gazetecilerin meslek hayatında birçok zorlukla karşılaştığına değinen Akyön, “Her mesleğin kendine münhasır yönleri, zorlukları ve kolaylıkları vardır. Bu zorluk ve kolaylığın en çok görüldüğü alan ise gazetecilik ve haberciliktir. Her haberin etkilendiği taraf ve taraftar olduğu gibi onun toplum üzerinde bir etkisi vardır. Bir taraf sevinirken, başka tarafın üzüldüğü çok zor bir alandır. Bu ince nokta toplumumuzda bazen derin yaralar açmaktadır. Bir habercinin en zor anı işte bu alandır. 
Yayın hayatına başladığınız andan itibaren böyle bir dengeyi kurmanız taraflar ve konular açısından toplumu eğitim, kültür, haber, aktivite, övgü, teşvik, yön gösterme gibi örnek olacak bir yayın ilkesi takip etmeniz takdire şayandır. Sevilen, saygı duyulan ve övgüyle bahsedilen yayın hayatınızın 1. Yılını canı gönülden kutluyorum. Yahşi olmanın güzelliğini Kırıkkale’de gösterdiğiniz için tebrik ediyorum. Bu vesile ile şahsınızda tüm yayın kuruluna selam saygı sunuyorum.” dedi.
 

Haber: Ahmet Gökdemir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.