Akşener’den Sinerji ailesine teşekkür 

Akşener’den Sinerji ailesine teşekkür 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sinerji A.Ş tarafından deprem bölgesinde vatandaşlara yönelik oluşturulan aşevini ziyaret etti. Akşener, yapılan çalışmalar hakkında iş insanı Adnan Duman’dan bilgi aldı. 

BİNLERCE KİŞİYE YEMEK İKRAMI YAPILDI
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde depremden yara alan vatandaşların soğuk havada yüreklerini ısıtan Sinerji ailesi, kurulan aşeviyle birlikte günlük binlerce kişiye yemek ikramında bulundu. Gıda ve giyim yardımlarını Gaziantep, Elbistan, Kahramanmaraş merkez ve ilçeleri gibi bölgelere de ulaştıran Sinerji ailesi, köylerde bulunan vatandaşlarında yardımına koştu.

BU SESE HERKES KULAK VERMELİ 
Soğuk havadan etkilenen vatandaşlar için oluşturulan aşevinde günlük binlerce kişiye sıcak yemek ikramı yapıldı. Bölgeyi ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, oluşturulan aşevini de ziyaret etti. Akşener, yapılan çalışmalar hakkında iş insanı Adnan Duman’dan bilgi aldı. ‘gazetekale.com’ Yaraların hep birlikte sarılacağını ifade eden Akşener, Duman ve Sinerji ailesine teşekkür etti. Akşener, ihtiyaç duyulduğunda Sinerji ailesinin her zaman elinden gelenin fazlasını yapacağından hiç şüphesi olmadığını dile getirdi. 

BU YARAYI BİRLİKTE HAFİFLETECEĞİZ 
Duman, “Depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta kurduğumuz ve sabahın ilk ışıkları ile yemek dağıtımına başladığımız aşevimizi Genel Başkanımız ziyaret etti. Genel Başkanımızın en hassas olduğu konuların başında gelen insani yardımlar ile ilgili bilgi vererek sahada ki durum hakkında Kırıkkale’mizden gelen yardımları anlatırken yapılan çalışmanın ne denli fedakarca yapıldığının altını çizdi. Şu ana kadar 1 milyon 200 bin TL’ye ulaşan insani yardımların devam edeceğinin bilgisini de kendileriyle paylaştık” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.