AGD’den ‘E-yaz’ etkinlikleri

AGD’den ‘E-yaz’ etkinlikleri
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kırıkkale Şubesi, Kırıkkale’nin geleceğini şekillendirecek, manevi değerlerini ayakta tutacak gençleri yetiştirmeye devam ediyor. 

BU YIL DA HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEK
AGD tarafından gelenek haline gelen ‘Yaz Etkinlikleri’ bu yıl da Kırıkkale gençliğine hizmet vermeye devam edecek. 25 Haziran Pazartesi günü başlayan kayıt çalışmaları bu hafta içerisinde de devam ederken, kayıtlar 3 Temmuz’da sona erecek ve kayıtlar www.e-yazetkinlikleri.com sistemi üzerinden yapılacak. 

E-YAZ ETKİNLİKLERİ NEDİR?
AGD Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, yaz etkinlikleri programına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yaz Etkinliklerinin yaz tatili döneminde ortaokul öğrencilerine yönelik yapıldığını ifade eden Bayraktar, “Yaz Etkinlikleri “Kuran-ı Kerim, İlmihal, Akaid, Adab-ı Muaşeret, Peygamberler Tarihi, Örnek Şahsiyetler gibi derslerin yanı sıra ve sosyal, kültürel ve teknolojik faaliyetlerin yapıldığı bir programdır. Gençleri bu gününün ve yarınının farkında olan, dinine, ülkesine, topluma ve ailesine karşı sorumlu ve faydalı olabilen bir fert haline dönüştürmenin gayretidir. Günümüz şartlarında ve pandemi sürecinin oluşturduğu koşullar nedeniyle bu sene program e-yazetkinlikleri şeklinde online olarak yapılacaktır ve kayıt ücretsizdir.” dedi

“BU COĞRAFYANIN EN TEMEL İHTİYACI İSLAM’DIR”
Gerçekleştirilen yaz etkinliklerinin uzun vadede hem gençler hem de ülkemiz için büyük önem taşıdığını belirten Bayraktar, “Kalbinde inanç olmayan nesillerin içerisinde yaşadıkları topluma da diğer insanlara da zarar vermeleri çok kolaydır. Öte yandan bugün bu coğrafyanın en temel ihtiyacı İslam’dır, İslam kardeşliğidir.” dedi.

“UZATILMIŞ BİR DOST ELİDİR”
“Gençler geleceğimizin teminatıdır. AGD olarak yaptığımız çalışmalar ülkemiz gençliği için sığınılabilir bir liman, uzatılmış bir dost elidir. Bu duygu ve düşüncelerle bu yılda Geleneksel Yaz Etkinlikleri programımızı başlattık. Yapacağımız bu programlarda gençlerimizle nitelikli vakit geçirmek suretiyle onların bireysel, sosyal ve ahlaki gelişimlerine katkıda bulunmaya gayret edeceğiz. Programlarımıza tüm ortaokullu kardeşlerimizi davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.