10 bin liralık fotoğraf

10 bin liralık fotoğraf
Kırıkkale İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü bu yıl 11’incisi düzenlenecek olan Tarım ve İnsan Fotoğraf yarışmasının duyurusunu yaptı.

Yapılan açıklamaya göre yarışma başvuruları 30.09.2019 tarihine kadar yapılabilecek.

TEMA KATEGORİNİN KONUSU ‘SU’

İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre “Toprağın, tarımın, ormanı ve suyun önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan 11. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması, Genel, Çiftçi, Öğrenci, Tema, Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları ve DenizBank Çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleşiyor. Tema kategorinin konusu 2019 yılında Su olarak belirlenmiştir. Yarışmacılar tarım, hayvancılık, orman, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, her türlü tarım hareketliliğinin işlenmesi, üretici, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecek” ifadesine yer verildi.

İŞTE ÖDÜLLER

Birincilik Ödülü :10.000 TL’lik DenizBank hediye çeki. İkincilik Ödülü : 8.000 TL’lik DenizBank hediye çeki. Üçüncülük Ödülü : 6.000 TL’lik DenizBank hediye çeki. Çiftçi-Üretici Özel Ödülü : 6.000 TL’lik DenizBank hediye çeki. “Su” Tema Özel Ödülü” : 6.000 TL’lik DenizBank hediye çeki. Öğrenci Özel Ödülü : 6.000 TL’lik DenizBank hediye çeki. Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları Özel Ödülü : 6.000 TL’lik DenizBank hediye çeki. DenizBank Çalışanları Özel Ödülü : 4.000 TL’lik DenizBank hediye çeki. Sergileme/Albüm (En fazla 120 adet) : 200 TL’lik DenizBank hediye çeki.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.