Görev başında bayram mesaisi

Görev başında bayram mesaisi
Ramazan Bayramı’nın huzurlu ve sorunsuz geçmesi amacıyla görev başında olan personelleri il protokolü ziyaret etti. Ziyarette protokol üyeleri, görevli personellerin bayramını kutladı.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve diğer protkol üyeleri Ramazan Bayramı'nda il protokolü ile birlikte Türkiye'nin huzuru ve Kırıkkale'nin güvenliği için görev başındaki personelleri ziyaret etti. Ziyaret programı kapsamında Vali Makas ve beraberindekiler sırasıyla şu noktalara uğradı: 112 Acil Çağrı Merkezi: Burada görevli personele bayramlarını kutlayan Vali Makas, emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Güvenlik ve Acil Durum Merkezi (GAMER): GAMER'da görevli personelle bayramlaşan Vali Makas, Türkiye'nin huzuru ve Kırıkkale'nin güvenliği için gösterdikleri özverili çalışmalardan övgüyle bahsetti. Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü: Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü'nde görevli personele bayramlarını kutlayan Vali Makas, afet ve acil durumlarda göstermiş oldukları fedakarlıklardan dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.