Gazetekale'yi onurlandıran ziyaret

Gazetekale'yi onurlandıran ziyaret
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Gazetekale’ye iade-i ziyarette bulundu. Kırıkkale’de yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlatan Makas, basının öneminden de bahsetti. Makas, “Gazetekale ailesine çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

GAZETEKALE’YE BAŞARI TEMENNİ ETTİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Cihan Şanlı, hem dijital hem de yazılı basında başarılı çalışmalara imza atan Gazetekale’ye iade-i ziyarette bulundu. Makas ve beraberindeki heyet Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir, muhabir Süleyman Ok ve Gazetekale ailesiyle bir araya geldi. Makas ve beraberindeki heyet, Gazetekale’ye çalışmalarında başarı temenni etti.

whatsapp-image-2023-12-05-at-18-12-10-1.jpeg

HEP BİRLİKTE KIRIKKALE İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Kırıkkale’nin her alanda hizmet alması noktasında hem basın hem de devlet olarak ellerinden geleni bir bütün olarak yaptıklarını vurgulayan Makas, “Basın, bizim olmazsa olmazımızdır. Kırıkkale’ye bir hizmetin yapılması noktasında en büyük paydaşımızdır. Bu konuda basınımız bizlere her zaman yol gösterici olmuştur. Sizlere gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bu şehirde hep birlikte mücadele ederek, Kırıkkale’nin her alanında bir lokomotif olması için gayret göstereceğiz” dedi.

whatsapp-image-2023-12-05-at-18-12-10.jpeg

KIRIKKALE’Yİ LOKOMOTİF BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ

Kırıkkale’nin vatanına, bayrağına, devletine ve milletine bağlı bir şehir olduğunu vurgulayan Makas, “İnşallah bizler Kırıkkale’nin 43 ilin geçiş güzergahının her alanından faydalanmasını istiyoruz. Buradan günlük geçen binlerce aracın uğradığı, olmazsa olmazları arasında yer alan bir lokomotif şehir yapmayı düşünüyoruz. Savunma sanayi alanı, turizm ve diğer çalışmalarla Kırıkkale’yi uğrayıp geçilen yer değil, buradaki tarihi, turizm ve diğer güzelliklerinden faydalanılabilecek bir il haline getireceğiz-. Kırıkkale, yıllardın Ankara’ya yakın olması nedeniyle bu gölgede kalmış. İnşallah hep birlikte el birliğiyle güzel yatırımlara imza atacağız” şeklinde konuştu.

vali-mehmet-makastan-gazetekaleye-ziyaret1.jpg

KIRIKKALE, SAVUNMA VE SANAYİNİ BEL KEMĞİ

Makas, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugüne kadar Kırıkkale’ye her alanda gerçekten güzel yatırımlar yapılmış. Bizler bu yatırımları daha ileriye taşımak, Kırıkkale’nin daha da önünü açmak amacıyla var gücümüzle çalışacağız. Günlük bizim şehrimizden yaklaşık 50 bin civarında araç geçişi yapılıyor. Bu durumdan oldukça faydalanabiliriz. Kırıkkale sanayi ve savunmanın bel kemiği. MKE fabrikalarının olması, ROKETSAN, Jandarma Lojistik Merkezi gibi yerlerin kurulacak olması da büyük bir avantaj. Bizim amacımız bize verilen görev süresi içerisinde Kırıkkale’yi çok iyi yerlere taşımaktır” dedi.

YAHŞİ: “ZİYARETTEN ONUR VE ŞEREF DUYDUK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, Vali Makas’ın göreve başladığı günden itibaren Kırıkkale’ye renk kattığını dile getirdi. Kısa sürede Kırıkkalelilerin gönlünü kazandığı için Vali Makas’ı tebrik eden Yahşi, “Ziyaretiniz için onur ve şeref duyduk. İlk günden bu yana çalışmalarınızı takip ediyor ve şehrimiz adına teşekkür ediyoruz. Tecrübenizin ve liyakatinizin Kırıkkale’ye değer katacağını biliyoruz. Yolunuz açık olsun, bizler Gazetekale ailesi olarak her zaman yanınızdayız” ifadesinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.