Finlandiya'da stajlarını tamamladılar

Finlandiya'da stajlarını tamamladılar
 Haber Merkezi
Erasmus mesleki eğitim akreditasyon projesi kapsamında 17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elektrik elektronik teknolojileri bölümü öğrencileri, Finlandiya'daki yurt dışı staj eğitimlerini tamamladı.

BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

Başarılı bir şekilde stajlarını tamamlayan öğrencileri, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın törenle karşıladı. Törende yaptığı konuşmada Aydın, öğrencileri tebrik ederek şu ifadelere yer verdi: "Erasmus mesleki eğitim akreditasyon projesi kapsamında Finlandiya'da staj imkanı bulan öğrencilerimiz, mesleki becerilerini geliştirme ve uluslararası deneyim kazanma imkanı buldular. Bu sayede hem Avrupa'daki eğitim sistemlerini yakından tanıma hem de farklı kültürleri deneyimleme fırsatı yakaladılar.”

finlandiyada-stajlarini-tamamladilar-1.jpg

HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ

“Öğrencilerimizin bu başarısı bizleri gururlandırıyor. Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum." Aydın, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tür projelere her zaman destek vermeye devam edeceklerini ve öğrencilere yurt dışı eğitim imkanları sunmaya özen göstereceklerini de sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.