Filenin şampiyonları kupa için yarışıyor

Filenin şampiyonları kupa için yarışıyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale’de 2025–2026 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Voleybol Gençler (Kız–Erkek) Yarı Final Müsabakaları büyük heyecana sahne oluyor.

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ.

Şehit Ramazan Akçadağ Spor Salonu ile 17 Ağustos Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda genç sporcular Türkiye Şampiyonası bileti almak için kıyasıya mücadele ediyor. Yarı final etabında 12 ilden toplam 16 takım parkede ter döküyor. Centilmenlik ruhu ve yüksek mücadele azmiyle oynanan müsabakalarda tribünlerde de büyük bir heyecan yaşanıyor. Takımlar, hem okullarını hem de illerini en iyi şekilde temsil edebilmek için sahada tüm enerjilerini ortaya koyuyor.

filenin-sampiyonlari-kupa-icin-yarisiyor-2.jpg

ENERJİLERİNİ ORTAYA KOYUYOR

Karşılaşmaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş de yakından takip etti. Sporcularla ve teknik ekiplerle bir araya gelen Güneş, organizasyonun Kırıkkale’de düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm takımlara başarılar diledi.

filenin-sampiyonlari-kupa-icin-yarisiyor-3.jpg

Yetkililer, okul sporlarının gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimine önemli katkı sağladığını vurgularken, Kırıkkale’nin böylesine önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmasının kent adına gurur verici olduğunu ifade etti. Müsabakalar, yüksek tempo ve büyük heyecan içinde devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.