Engelli bireylere meslek edindirecek proje

Engelli bireylere meslek edindirecek proje
 Muhabir
Kırıkkale Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlenen “2024 Yılı Sabancı Vakfı Hibe Programı” için proje başvurusunda bulunacak.

HİBE PROGRAMINDA YAPILACAK

Dernek başkanı Özgür Dönmez yaptığı açıklamada, “Dernek olarak 2024 yılını proje yılı olarak belirlediklerini bu sene kamu ve özel sektörde derneğimizin şartlarına uyan hibe başvuruları için proje yazmaya karar verdik, yönetim kurulumuz proje yazma ve yönetme yetkisini şahsıma verdiler, sizlerin huzurunda yönetim kurulumuza şahsıma duydukları güven için teşekkür ediyorum. 2024 yılı ilk proje başvurumuzu Sabancı Vakfı’nın her yıl geleneksel olarak organize ettiği hibe programına yapacağız.”

engelli-bireylere-meslek-edindirecek-proje1.jpg

SABANCI VAKFI’NA BAŞVURU YAPILDI

“Proje ortağı olarak yönetim kurulumuzun kararı ile Kırıkkale Tüm Engeliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneğini belirledik, Projemiz “Engelli vatandaşlarımıza pastacılık eğitimini ve eğitimden sonra istihdam edilme sürecine yönelik olacak. İnşallah projemiz Sabancı Vakfı tarafından kabul edilir bizde dernek olarak engelli vatandaşlarımıza fayda sağlamış oluruz, projeye ortak olmayı kabul eden başta Kırıkkale Tüm Engeliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Dernek başkanı Mehmet Emin Erkoç’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da ortak olarak bir çok projeye imza atar, vatana millete hayırlı işler yaparız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.