Dilber Taşıer, jimnastik başarılarıyla göz dolduruyor

Dilber Taşıer, jimnastik başarılarıyla göz dolduruyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale’de parkur jimnastiği alanında öncü isim olarak öne çıkan antrenör ve federasyon hakemi Dilber Taşıer, 5 yıldır ilde tek parkur jimnastik salonunun işletmeciliğini ve antrenörlüğünü sürdürüyor.

TEK PARKUR CİMNASTİK ANTRENÖRÜ

Aynı zamanda Kırıkkale’nin tek parkur ve artistik jimnastik hakemi olan Taşıer, bu alandaki çalışmalarıyla kentin adını ulusal düzeyde duyurmayı başardı. Dilber Taşıer, şu sıralar Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan Parkur Jimnastik Okul Sporları Yarışması için 20 okul sporcusunu hazırlıyor. Kırıkkale’nin genç yeteneklerini Türkiye genelinde temsil edecek bu öğrenciler, antrenörlerinin rehberliğinde yoğun bir antrenman programı yürütüyor.

dilber-tasier-jimnastik-basarilariyla-goz-dolduruyor.jpg

YOĞUN BİR ANTRENMAN PROGRAMI YÜRÜTÜYOR

Taşıer, bugüne kadar birçok şehir dışı organizasyonda Kırıkkale’yi başarıyla temsil etti. Türkiye Şampiyonası’na katılarak önemli dereceler elde eden Taşıer, ayrıca Anadolu Yıldızlar Ligi kapsamında Batı, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde hakemlik yaptı.

Kırıkkale’den hakem unvanı alan ilk isim olarak dikkat çeken Dilber Taşıer,, bu başarısıyla ilin spor alanında fark yarattığını bir kez daha gösterdi. Taşıer, “Amacımız gençlerimize sporu sevdirmek, parkur jimnastiğini yaygınlaştırmak ve Kırıkkale’yi bu branşta söz sahibi hale getirmek.” diyerek çalışmalarına kararlılıkla devam ettiğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.