Çarşı Gross’tan dev kampanya

Çarşı Gross’tan dev kampanya
 Haber Merkezi
Kırıkkale’de alışveriş sektörünün önemli kuruluşları arasında yer alan Çarşı Gross, her geçen gün yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Farklı kampanyalarla halkın önüne çıkan Çarşı Gross, Çarşamba günü açılışını gerçekleştirecek.

ÇEŞİTLİ İNDİRİMLER UYGULANACAK

Kırıkkale’de yıllardır hizmet veren ve alışveriş sektörünün önemli kuruluşları arasında yer alan Çarşı Gross, yeniliklere ve kampanyalarına imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylar içerisinde Seyrantepe Mahallesi’nde görkemli törenle açılışını gerçekleştiren Çarşı Gross, 5 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’te büyük büyük kampanyalarıyla dev açılışa hazırlanıyor.

BİNLERCE ÜRÜNLERİNİ BULUŞTURACAK

20 binden fazla ürün çeşidiyle geçtiğimiz aylarda hizmete giren Çarşı Gross, Yahşihan Seyrantepe Mahallesi'nde büyük bir tören ile açılışa hazırlanıyor. Yeni konsepti ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken mağaza, 5 Haziran Çarşamba günü kapılarını açacak. Çarşı Gross, 2500 metrekarelik kapalı alanda hizmet vermeye devam edecek. Yahşihan Seyrantepe Mahallesi Kayseri Yolu üzerinde bulunan mağaza, manavdan şarküteriye, kasaptan züccaciyeye ve mobilyaya kadar geniş bir ürün yelpazesine ev sahipliği yapacak. Ayrıca müşterilerin keyifle vakit geçirebileceği sıcak ve soğuk içeceklerin servis edileceği dinlenme alanı da bulunacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.